Tahaks kinkida raamatut jõuludeks

Esileht / Määramata / Tahaks kinkida raamatut jõuludeks

Kulinaarsed kroonikud said maha kokaraamatuga. Ei ole enam tegelikult uudis. Esitlus ka juba tehtud meie roosakaanelisele ühisteosele. Minu kummardus esmalt kõigile kallitele kaasvõitjejatele, kellega koos seda raamatut kokku pandud sai. Uskumatult tubli ja usaldusväärne kamp. 

Siin see meie roosakaaneline siis on

Raamatu esitlusel meie võidukas blogardite kamp ja kirjastuse Pegasuse esindaja Tiina, kes selle raamatu ideega välja tuli

Nagu näha, on raamatu trükkisaatmisest kuni ilmumiseni meie read täienenud Aet’i süles oleva pisipoja võrra

Uudis on meile endile aga kindlasti see, et meie ühine üllitis, mille Aet’i, Elise, Juta, Liina, Mari-Liisi, Marju, Pireti, Priidu ja Üllega koos valmis kirjutasime, on isegi raamatumüügitihedal jõuluajal kokaraamatute seas kolmandal kohal Rahva Raamatu andmete järgi. Juhuuu! Ja alla jääme vaid Evelin Ilvese “Kingitud maitsetele” ja “Nadja koogiraamatule”. Ei ole midagi nii väärikate tegijatele allajäämise vastu, pigem teeb rõõmu, et teie, kallid blogi lugejad ja raamatuostjad, olete meie raamatut nii kõrgelt hinnanud. Kui see väike roosakaaneline raamat kellegi tuju jõulude ajal heaks teeb ja rõõmu valmistab, siis on osa meie missioonist täidetud. Ja kui mõni toit kohe eriti inspireerib ning hästi ka lõpuks välja tuleb, siis on teine osa meie missioonist kohe kuhjaga täidetud. Soovime omalt poolt hästi palju uusi ideid, katsetamisjulgust ning inspiratsiooni kõigile köögihuvilistele.
Mitmes raamatus osalenud blogija poolt on meie raamatut välja loositud ka blogi lugejate vahel ja seda vahvat jada tahaks ka omalt poolt jätkata. 
Niisiis, armsad blogi külastajad, kes te siin käite ja kellest ma aimu saan vain kuiva statistikat ehk klikkide arvu vaadates ja vahel mõnd vahvat kommentaari lugedes (uskuge, teie tagasiside on tegelikult väga oodatud ja innustav, ka siis, kui juhite tähelepanu mõnele ebatäpsusele või näpukale). Pakun omalt poolt välja teile võimaluse korraks veidi kaarte avada ja paari sõnaga mainida, et miks siin blogis käite ja kui olete mõne lemmiku endale siit blogist leidnud, siis kindlasti huvitaks ka see väga.
Andke lihtsalt märku kommentaarides ja kõigil kommenteerijatel on võrdne võimalus saada ühe “Kulinaarsete kroonikute kokaraamat” omanikuks.
Üks kingitus (koogiteemaline) lisaks ka ühelt minu lemmikult ehtepoelt Misult ühele kommenteerijale.

Misu toiduteemalised ehted on tõeliselt pilkupüüdvad

 Kingituste omanikud saavad välja hõigatud juba jõuludeks, nii et arvesse lähevad kõik kuni 24. detsembrini siia postituse alla kirja pandud kommentaarid.
Mina tänan omalt poolt kõiki armsaid blogilugejaid, sest ilma teieta poleks mul murdosagi sellest innukusest ega kirest, millega oma blogisse olen hakanud suhtuma.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.