Vrapp on alati hea mõte. Meie peres on see sageli menüüs, sest sinna vahele täidiseks saab sättida täpselt seda, mis parasjagu külmkapis on. Olgu see poolik paprika või üksik kurk või salatikastme purgipõhi. Vrapis kokku sätituna saavad toduained uue elu. Kalapulk on vrapile väga mõnus täiendus ja eriti meeldib selline täidis lastele. Prae kalapulgad eelnevalt lihtsalt krõbedaks, säti koos lisanditega tortilla sisse ja küpseta krõbedaks. Kaovad kuumalt!

Kalapulkadega vrapp

Aeg kokku 10 minutes
Portsjonit 1

Koostisosad

  • 1 suurem pehme tortilla
  • 3-4 Esva kalapulka
  • 2 sl küüslaugumajoneesi
  • Salatilehti
  • Punast sibulat
  • Paprikaviile
  • Värsket hakitud tilli või peterselli
  • Marineeritud kurki
  • Meelepärast kastet
  • Õli praadimiseks

Valmistamine

  • Prae kalapulgad pannil õli sees krõbedaks. Võid neid ka õliga piserdatult küpsetada kuumaõhufritüüris. Laota tortilla lõikelauale. Sinna peale määri majoneesi. Säti sinna ribastatud salatilehti. Tõsta tortillale kalapulgad, lisa hakitud punast sibulat, paprikaviile, marineeritud kurgi viile ja meelepärast kastet.
  • Keera tugevalt rulli ja prae õli sees keskmisel kuumusel mõlemalt poolt krõbedaks. Serveeri kohe.

Postitus sündis koostöös Vičiga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.