Sellised pannkoogirullist lõigatud suupisted sobivad hästi pidulauale. Täidise osas saad seda varieerida kas siis sulatatud juustu, toorjuustu või majoneesi lisades ning erinevaid sinke, juuste, kala vm pannkoogirulli vahele sättides. Kõige mugavam on neid serveerida tikusuupistena.

Kaunista pannkoogirulle pärlsibulate, oliivide, marineeritud minikurkide, vutimunade või kirsstomatitega. Nii saad tulemuseks pilkupüüdvad ja väga maitsvad ampsud, mille valmistamine võtab vaid loetud minutid.

Sulajuustu ja suitsukanatäidisega pannkoogisuupisted

Aeg kokku 15 minutes
Portsjonit 4

Koostisosad

  • 4 Viči valmis pannkooki
  • 200 g naturaalset sulatatud juustu
  • 1-2 sl majoneesi
  • 100 g hakitud suitsukana
  • Hakitud värsket tilli
  • Värskelt jahvatatud musta pipart või sidrunipipart
  • Kaunistamiseks kirsstomateid, pärlsibulaid, vutimune,marineeritud kurki vm

Valmistamine

  • Hõõru sulatatud juust koos majoneesiga ühtlaseks kreemjaks massiks. Lisa hakitud suitsukana ja till. Maitsesta musta pipra või sidrunipipraga. Soojenda pannkooke veidi ja määri siis sulajuustumääre pannkookidele. Keera tihedalt rulli ja lõika suupärasteks tükkideks. Kaunistuseks lisa tikuga kirsstomateid, pärlsibulaid, vutimune, marineeritud kurki või muud meelepärast.

Postitus sündis koostöös Vičiga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.