Kalapulkadest saab teha ka vale “hot doge” kus õhemaks rullitud röstsaia sisse saab keerata kalapulga koos juustuga. Sellised suupisted meeldivad väga just lastele, kes suurima rõõmuga selliseid krõbedaks küpsetatud “hot doge”  nosivad. Paku juurde ketšupit või muud kastet ja võid kindel olla, et taldrikule ülejääke ei jäeta.

Kalapulkadega vale “hot dogid”

Aeg kokku 15 minutes
Portsjonit 2

Koostisosad

  • 4 Esva kalapulka
  • 4 röstsaia viilu
  • 4 viilu hamburgerijuustu
  • Serveerimiseks ketšupit
  • Õli pintseldamiseks ja praadimiseks
  • Seesamiseemneid

Valmistamine

  • Lõika röstsaial koorik ära nii, et jääb alles ainult pehme sisu. Rulli tainarulliga röstsaia sisu nii õhukeseks kui saad. Kuumuta pannil veidi õli ja prae kalapulgad pannil krõbedaks. Tõsta õhukeseks rullitud saiale juusturuut. Sinna peale tõsta kalapulk. Keera sai tihedalt juustu ja kalapulga ümber kokku. Pintselda saiarulli õliga ja puista peale seesamiseemneid. Tõsta ahju või kuumaõhufritüüri 180-200 kraadi juurde ja küpseta kümmekond minutit või seni, kuni sai on pealt krõbedaks küpsenud.
  • Serveerides paku juurde ketšupit või muud meelepärast kastet.

Postitus sündis koostöös Vičiga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.