Vahel asjad lihtsalt on õiges järjekorras

Esileht / Määramata / Vahel asjad lihtsalt on õiges järjekorras

Eelmisel nädalal ostsin ja lasin endale koju tassida vanaaegse sinise laua. Ühtlasi otsustasin oma minimalistlikus stiilis kuubikujulise jämedajalalise köögilaua garaaži nügida. Ei ole mu segane loomus loodud ikka liiga rangejoonelise ja lakoonilise stiili jaoks.
Lauda ostes takseerisin tema tumesinist – sellise värvi nimetus peaks olema “marine” – värvust. Ei olnud päris minu teema.
Otsustasin suvist aega kasutades veidi õuetingimustes värvieemaldusega tegeleda ja siis töö käigus edasi otsustada, millise meetodiga teda edasi töötlema asun.
Värvi maha kaapides selgus, et tumesinise värvikihi all on peidus veel valge värv, mis liivapaberiga üle hõõrudes andis sellise tulemuse:


Tumedam sinine muutus liivapaberiga üle hõõrudes kirkaks siniseks ja kohati joonistusid välja mõnusalt justkui aja jooksul väljakulunult valged ääred, randid, väikesed täkked jne.


Ma olen tulemusega igati rahul. Teine pool tööst jäigi tegemata. Vahel kohe asjad (seekord siis värvikihid) on õiges järjekorras, isegi kui sa seda ei oska arvatagi.
Nüüd tuleb vaid toolid sobivasse tekstiili riietada.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.