Kõik see mees nüüd Sadamaturule!

Esileht / Määramata / Kõik see mees nüüd Sadamaturule!

See detsembri esimene nädal on üks tore nädal!
Lumises talves on vahvaid uudiseid. Esmalt Nami-nami kokaraamat, nüüd siis turg.
Kui muidu olen talviti kehv turulkäia (külmavares, nagu ma olen, ei armasta külmast kohletanud kätega oma rahakotist rahatähti otsida), siis nüüd on lahendus olemas.
Ja mitte ainult talveks, vaid kogu hooajaks, sest Tallinnas on sadamapiirkonnas olemas üks vahva ja äraütlemata sooja auraga turg. Umbes sama soe ja üsna sama nägu ka, kui turu perenaine Liina Aglio e Olio blogist.

Saage tuttavaks –  SADAMATURG

Selle toreda turuplatsi leiab endisest kiirlaevade terminalist sadamapiirkonnast.
Otsi sellist maja nagu pildil.

Plussid kõik olemas – hea asukoht, ligipääsetav autoga, seest soe nii otses kui kaudses mõttes ning, mis kõige olulisem, äärest ääreni täis head ja ausat kaupa.
Kodumaised punapõsksed õunad, korralik suitsusink, värske kala ja värske suitsukala, aus lihakraam, vastupandamatult lõhnav koduleib, juustud nii kodumaistelt väiketootjatelt kui ka (juustu)pärleid üle ilma, armsaid käsitöö kingitusi ning krooniks väga head kohvi, delikatesse, värkseid küpsetisi, auravat kohvi, suures valikus head veini…
Kirsina tordil on turult võimalik osta vabariigi kõige ehedamat gruusia lavašši ja hatšapurit – lavašiahi on täpselt selline, nagu peab lavaši jaoks olema ning saia küpsetavad valmis pesueht grusiinid. Juba ainuüksi sooja saia järele tasub sinna minna.
No ühelt turult ei oskagi rohkem oodata.
Tajuda on head planeerimist ja läbimõeldust, kõike on parasjagu ja üsna kiirelt tabatavas jaotuses.

Ja lisaks sellele on kõige olulisem see, et üle turu on ennast laotanud mõnus sõbralik rõõmus ja positiivne aura. Asjal on vägi sees!
Jõudu Liinale, sest ühe turu perenaine olla on sedavõrd vastutus- ja kuulsusrikas amet, et sellega saavad hakkama vaid parimad meist. Liina oma värkse lapsukesega kuulub just sinna paremikku ning aitab meil halli argipäeva oluliselt kepsakamaks muuta.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.