Blogikohviku esimene päev

Esileht / Määramata / Blogikohviku esimene päev

Saigi siis teoks meie kaunikene kohvik “Blogi” Solarise aatriumis.
Meie suurim hirmuunenägu oli see, et kell 18, kohviku sulgemise ajal, jagame kõik need koogid, mis kolmest külastajast järele on jäänud, omavahel laiali ja järgmisel nädalal toitume kookidest.

12 tartaletti + 4 suurt kooki pohla-martsipani põhjal ja beseekattega

Ja väike valikuvõimalus ka – kas besee mandlilaastudega või ilma

Hommikul läks igal juhul meie majast Carmen Cateringi autosse kastide sees pildil näha olev kogus martsipanist pohlakooki beseekattega. Umbes samasugune saadetis tõsteti auto peale ka Mari-Liisi ukse all, kes valmistas pavlovaid

Mari-Liis hõrgutavad pavlovad saavad viimast lihvi

Liina juurest, kes etendas oma kolmevaatuselist koogietendust (lugege seda ja nautige, see pole mitte mingi tavaline “võta jahu ja sega võiga” retsept vaid puhas loominguline lähenemine koogindusele)

No kas ei ole nupsikud roosapõselised koogid!

ja Pireti koduukselt, kust laaditi peale neli šokolaadist nõretavat kooki banaanise vahekihiga. Retsepti näeb video kujul Pireti blogis.

Pireti šokolaadikook on iga tõelise šokohooliku unistus. Kui midagi oli seal koogis ohtralt, siis on see šokolaad

Olgu siinkohal toodud fototõendus, et kohviku avamise hetkel kell 12.00 olime kõik oma 50 koogitükki korralikult välja ladunud. Kahjuks pidime täna hakkama saama neljakesi, kuna viies osaleja Aet oli kurja viiruse poolt tõvevoodisse maha murtud. Seepärast jäigi seekord ära proovimata tema toorjuustukattega kardemonihõnguline porgandikook. Millest on äraütlemata kahju.

Veidi enne kohviku avamist…

Veidi enne kohviku avamist…
Ja veidi peale kohviku avamist ehk ca 13.15, kui oli müüdud viimanegi kui koogitükk

Kokkuvõtteks võib öelda, et ühest küljest on ääretult hea meel, et kogu ettevõtmine õnnestus ning koguni sel määral, milleks me isegi valmis ei olnud.
Teisalt vabandused kõigi nende ees, kes kohvikusse tulid ja ilma koogita jäid. Meil ei olnud tõesti kellelgi vähimatki aimu, kui kiiresti on võimalik Solarise aatriumis 200 koogitükki läbi müüa. Tuleb välja, et selleks kulus vaid veidi rohkem kui tund.
Loodame, et selline suurepärane ettevõtmine ei jää viimaseks ning järgmisel korral suudame täpsemalt nõudmist ja pakkumist prognoosida. Õnneks on kõik kohvikus pakutud koogid retsptide kujul blogides kättesaadavad ning väga suure meelehärmi korral võib need ise kodus valmis teha. Mis ei ole ka ju tegelikult nädalavahetuseks halb variant.
Tänud kõigile, kes läbi astusid ning kooke maitsesid!
Homme astub kohvikus tegutsema järgmine vahetus, kelle koosseisu ja menüüga saab tutvuda SIIN. Olge siis aegsasti kohal, kohvik avab uksed kell 12.00.
Kookide ja kohvikuteni!

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.