Kauneid pühi! Õnnesoovid loosivõitjatele

Esileht / Määramata / Kauneid pühi! Õnnesoovid loosivõitjatele

Nii, liha ahjus ja ettevalmistused jõuluõhtusöögiks tehtud. Nüüd hetk aega tegeleda välja hõigatud lubadusega ja loosida välja Kulinaarsete kroonikute kokaraamat ja Kadri Tulevi valmisatud Misu armsad koogi ja trühvliga kõrvarõngad.
Esmalt tahaksin väga-väga tänada kõiki, kes blogist läbi astudes ka oma kommentaari jätsid. Nii palju nii ilusaid kommentaare ja sõnu on kaugelt rohkem, kui oskasin eales arvata. Arvuti juures istudes ja kommentaare lugedes kippusid kõrvad piinlikkusest õhetama ja hing laulis rõõmust. Kallid blogikülastajad, te olete mulle teinud kõige ilusama jõulukingituse! Selliste armsate inimeste toel on siiras rõõm oma väikeseid heietusi jätkata. Soovikisin väga teile kõigile tänuks ühe suure sooja kallistuse saata ja omalt poolt soovin, et teie pühad oleksid maitseküllased ja et kõik kõige kallimad oleksid alati teil pai tegemise kaugusel.

Luban kohe välja ka selle, et tegelikult oli äärmiselt tore kommunikatsioon kahepoolseks muuta ning järgmised kingitused juba ootel. Seekord tahaks teie käest üht teist küsida, teemaks mõistagi ikka toit. Aga sellest juba peale pühi.

Loosimise puhul rakendasin fortuunadena oma kahte vanemat poega. Kõige noorem ei läinud seekord arvesse, sest tema oleks öelnud kas 2 või 5. Need ta lemmiknumbrid. Õpib veidi numbreid juurde, saab ka fortuunaks 🙂
Vanem poja oli raamatu loosimise fortuuna ja tema valik oli 8. Keskmise poja väljahõigatud juhusliku numbri 67 tulemusena leidis endale omaniku vahva Misu ehe.
Nüüd siis pasunakoor ja trummipõrin!
Kulinaarsete kroonikute kokaraamatu omanikuks saab Ilse, kelle kommentaar jäetud 20. detsembril.
Misu koogi- ja trühvlimotiiviga ehte omanikuks saab Missyryan, kelle kommentaar jäetud 22.detsembril.
Palju õnne fortuuna soosikutele ning saatke palun mulle kas FB-s sõnumina või meilile tuulimathisen@hotmail.com oma aadress, et saaksin kingituse posti panna.
Oleks vaid minu teha, jagaksin teile kõigile kingitusi, paraku jäävad siinkohal minu käed lühikeseks ja kingivarud napiks. Igal juhul ei jää ei see raamat ega ka muud kingitused viimaseks, mis teie vahel jagamisele lähevad. Mõned tšillimoosid ehk ka lisaks 🙂 Aga sellest juba peale pühi.

Soovin teile omalt poolt rahulikke kauneid pühi! Hoidke üksteist ja hoolige armsatest inimestest niipalju kui suudate ja oskate!

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.