Tasustamata kaubanduslikke teadaandeid

Esileht / Määramata / Tasustamata kaubanduslikke teadaandeid

Olen seda usku, et häid asju ja toredaid leide tasub jagada. Kuna viimasel ajal olen enda jaoks avastanud mitu päris vahvat uut toodet, siis olemata kellegi poolt kinni makstud vaid iseenda vabast tahtest tulenevalt võtan õiguse häid ideid laiemalt jagada 🙂

Nii. Esmalt avastasin nädalapäevad tagasi ühe mõnusa jõulujoogi. Mina ostsin Stockmannist, eile nägin ka Selveris samade toodete valikut. Valdavalt on siis tegemist siirupitega külma joogi valmistamiseks, aga üks neist ka kuumana tarbimiseks. Ja see ongi meie uus lemmik.

Tegemist siis siirupiga, millest saab kuuma vürtsidega jooki. Koostis väga normaalne – aroonia ja mustsõstramahl, erinevad vürtsid, ei värvi- ega lõhnaaineid lisaks. Peale selle veel väga maitsev. Meil kodus läheb mitmes pudel juba. Vastukaaluks läägemagusatele valmisglögidele selline marjane ja üldse mitte liiga magus (kui ettevaatlikult doseerida). Meeldib!

Siis avastasin mõni aeg tagasi, et Rimis müüakse valmis taignakorvikeste kõrval (mis on reeglina sellised kobedad, et iga suupistega saad kaasa ikka paraja portsu küpsist ka) taignalusikaid.

Imeõhukesest muretainast valmistatud mõnus alus suupistete valmistamiseks. Mõnusalt lihtne lahendus pühadeaegsesse perioodi, kui igasugu suupisteideed on vägagi teretulnud. Sinna lusikakese sisse saab siis igasugu kraami sättida – avokaado-toorjuustu vahtu koos külmsuitsulõhega, tuunikala-kappari kreemi, juustu-küüslaugu võiet, heeringamarja, tursamaksa salatit, skumbria-muna salatit, hummust jne jne. Lase vaid fantaasial lennata. Meeldib!

Ja siis minu selle hooaja sinepilemmik on Meira konjakiga sinep.

Täiesti luksuslik, siidine ja tugeva kontsentreeritud maitsega. Veidi magus ja igati pühade vääriline. Sobib imeliselt seapraadi maitseküllasemaks muutma. Meeldib!

Ja siis midagi nii jõuludeks ettevalmistamiseks kui ka jõuluvanale kingikotti poetamiseks. Vahva jõuluteemaline raamat “Jõulud kodus” kõigile, kellele meeldib meisterdada ja ka neile, kes soovivad usaldatavaid ja ajaproovile vastu pidanud mõnusaid jõulutoite.

Meisterdamise nippe jagab raamatus Irina Tammis (minu lemmikud on vilditud piparkoogid kuusekaunistuseks ja kuna mul üks poegadest on veendunud viltimise fänn, siis söötsin selle idee talle ka kohe ette). Jõululauale ideede ja retseptide jagamise on võtnud enda peale Nami-Nami kokandusimpeeriumi perenaine Pille Petersoo. Kuna retseptiosas on palju Pille enda järeleproovitud ja lemmikuks kujunenud jõulutoite, siis on üsna selge, et raamatust leiab jõuluroogade paremiku. Meeldib!

Ja kui jõulukinki vaja teha kellelegi, kes oskab hinnata korralikke gurmeetooteid nagu näiteks väärikat balsamicot, siis kaunis pakendis suurepärased tooted leiad Frizza kodulehelt.

Mina rõõmustaksin küll siiralt näiteks sellise mesise laagerdunud balsamico üle, mis nii kaunis silmale kui paitab ka maitsemeeli.
Meeldib!

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.