Mõni asi on lihtsalt nii lihtne ja nii toimiv, et ei oskagi kohe midagi pikemalt rääkida.
See kooslus sobib nii hommikuseks käivitajaks kui ka kiireks ampsuks õhtusel ajal. Eelduseks on kõigi kolme koostisaine õige maitse – avokaado peab olema küps ja parajalt pehme-võine, graavitud forell ja leib soovitavalt oma käe alt maitsvaks timmitud. Muide, see graaviforell sai katseks tehtud apelsinipipraga ja tulemus meeldib väga. Graavikala valmistamise kohta saab aga lugeda SIIT
Avokaadost ja sellest, kuidas küpset isendit valida või ise valmis küpsetada sai SIIN veidi pikemalt kirjutatud, ei hakka kogu lugu ümber jutustama. Kel huvi, lugegu eelmist postitust.
See lihtne võiku koosnebki leivaviilust, kuhu ohtralt pehmet avokaadot peale sätitud. Võid ei ole siia vaja enam lisada, selle ülesande täidab avokaado veatult. Peale tuleks sättida mõned prisked viilud graavitud lõhet või forelli, viimistleda tuleks värskelt jahvatatud must pipraga ja oliiviõliga ning siis jääb üle vaid nautida.
Paleoretsepti puhul kasuta paleoleiba s.t. nt mandlijahu või muu mitte teraviljast jahuga valmistatud leiba.
Vasta