Maitseainetega koos pruunistatud või on väga maitsev kaste Viči lihaga hinkaalidele. Pruun või tekib võis oleva kuivaine karamellistumisel ja seetõttu on pruunil või mõnus karamelline ja pähkline maitse. Siin kastmes on võid pruunistatud koos küüslaugu, tšilli ja rosmariiniga, mis kastmele veel maitselisa annavad. Lõpuks võid lisada veel sidrunimahla, et kastme võist rammusat maitset happega tasakaalustada. Serveeri kastet kuumana ja dipi hinkaale sinna sisse või kalla kuumadele hinkaalidele ja sega kõik läbi.

Hinkaalid küüslauguse pruuni võiga

Aeg kokku 15 minutes
Portsjonit 2

Koostisosad

  • 1 pakk Viči lihaga hinkaale

Pruuni või kaste:

  • 75 g võid
  • 2-3 küüslauguküünt tükeldatuna
  • Paar rosmariinioksa
  • Mõned viilud tšillipipart soovi korral
  • Veidi soola
  • Sidrunimahla

Valmistamine

  • Kuumuta pliidil soovitavalt heledapõhjaline pann või pott, et oleks hästi või värvus näha. Tõsta potti või pannile või ja lase sulada. Viska sulanud või sisse ka küüslauk, rosmariin ja tšillipipar. Lase mullitama tõusta ja alanda siis kuumust, et või vaikselt mullitaks. Sega aeg-ajalt ja kontrolli või värvi. Kui või on helepruun ehk heleda karamelli värvi, tõsta pott või pann tulelt.
  • Samal ajal keeda hinkaale soolaga maitsestatud vees 6-8 minutit. Kurna.
  • Tõsta taldrikule ja kalla peale pruun või või serveeri see väikeses kausis eraldi ning dipi siis hinkaale pruuni või kastme sisse.

Postitus sündis koostöös Vičiga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.