Naršarab ehk granaatõunakaste

Esileht / Määramata / Naršarab ehk granaatõunakaste

Missioonitundest kannustatuna ja ilma igasuguse omakasuta tahaksin jagada üht oma viimase aja lemmikut.
Selleks on siis Kaukaasia köögist pärit Naršarab ehk granaatõuna kontsentraat. Väga maitsev, intensiivne hapukas-magus (minu jaoks meenutab veidi oma olemuselt balsamikreemi) ja tõenäoliselt ka ebanormaalselt kasulik.

Paraku ei ole seda liiga laialdaselt saada. Ise ostsin Keskturult (turuhoonesse sisenedes vasakut kätt kuivatatud puuvilju pakkuvast letist). Müügil olen näinud ka Stockmannis, paraku allahinnatuna, kuna aegumistähtaeg oli lähenemas, mis loodetavasti ei tähenda seda, et ostjaskonda pole ning toode korjatakse valikust ära. Maximas peaks ka müüdama (vähemalt aasta alguses silmasin korra üht sooduskampaaniat sellele tootele).
Olen proovinud sellega liha marineerida – võrratu! Salatikastmesse – super! Laps limpsib niisama vahel lusikatäie – haigused eemal hoitud! Värsketele marjadele saabuval suvel võiks suurepäraselt hapukas-magusaks kastmeks sobida, kookidele krehvtise kastme jaoks – kasutusvõimalusi peaks olema lõputult.
Lühidalt – olles mures selle toote tuleviku pärast, teen kõik endast sõltuva, et kriitiline tarbijaskond siiski säiliks ja toodet ikka saada oleks. Seega, seltsimehed toidunautlejad, nõudke hästivarustatud kauplustest Naršarabi!
Maale peaks seda tooma Haljas.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.