Selle supi ja postituse taga on puhas jonn. Minu kui ema jonn đ
Siinkohal, ajaloolise tĂ”e huvides, tuleb tunnistada, et ka mulle maitses lapsena vĂ€gagi kukesupp (ema töölt ootamise supp), mida sai lihtsa vaevaga pakist vĂ”etud pulbrile vett peale valades valmis keeta. E-ainetesse ja maitsetugevdajatesse ma tol ajal liialt ei sĂŒvenenud.
LĂŒhidalt, seda pakisupi ĂŒlistust kuuldes kihvatas minus midagi (ja mida ma, loll, siis pidevalt lastele vĂ€rsket toitu keedan!) ja vajas vĂ€ikest tĂ”estust.
Aja puljong keema, pane sisse 4-5 kooritud ja tĂŒkeldatud kartulit. Keeda mĂ”ni minut, siis lisa Ă”lis hautatud sibul-porgand ja kalla sisse ka peotĂ€is peenikesi lĂŒhikesi nuudleid. Lase veel keema tĂ”usta ja keeda kuni kĂ”ik koostisosad on pehmed. Maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri hakitud kanalihatĂŒkkide ja vĂ€rske tilliga.
Kukesupp tehtud nagu naksti!
Vasta