Popcorn ja head filmid

Esileht / Määramata / Popcorn ja head filmid

Midagi pikkadeks pimedadeks talveõhtuteks, kui meeleolu ülevalhoidmiseks sobilik mängima panna hea emotsiooniga film. Ja koduse kino juurde sobib omatehtud popcorn.
Kes ise seni popcorni valmis popsutanud ei ole, siis infoks, et see on häbematult lihtne. Ja pärast tunne nagu tõelisel mustkunstnikul – võtad väikese peotäie maisiterasid ja pärast kauss kuhjaga toitu täis.
Vaja läheb 1 dl maisiterasid (tavaliselt müüakse kartulikrõpsude ja valmis popcornidega samal riiulil), NB! kindlalt suletava kaanega ja vähemalt 3-liitrine pott, veidi toiduõli, veidi meresoola ja veidi riiivitud parmesani.
Kohustuslikud komponendid on veel hea seltskond ja hea(d) film(id).

Popcorn ja kullafondi filmid 

Kuumuta potipõhjas õli, kuni see hakkab suitsema. Kalla sinna 1 dl maisiterasid ja sule pott hoolikalt kaanega. Võid kuumuse keskmise peale panna, siis ei ole ärakõrvetamise ohtu. Ja nüüd oota, kui potist popsumist hakkab kostma, on kõik korras ja popcorni tegu alanud. Raputa vahepeal potti, et kõik maisiterad võrdselt kuumust saaksid. Hoia potti pliidil, kuni popsumine jääb harvemaks või lõpeb sootuks.
Võta potilt kaas, saputa peale meresoola ja peenelt riivitud parmesani (võid ka ainult soolaga teha või kasutada näiteks karripulbrit, mis annab ka mõnusa maitse või fantaseeri ise ja tee kasvõi magus popcorn). Sega maisiterad läbi ja kalla kaussi.
Nüüd filmi vaatama!

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.