Raamatuloosi võitjad

Esileht / Määramata / Raamatuloosi võitjad

Kolm-kaks-üks! Nüüd siis hõikan välja “Koduköögi kuldvara” raamatu võitjad. Fortuunadena rakendasin oma lapsi, kes taustainfot teadmata nimetasid kõigi vastanute seast kaks numbrit.
Juhuse tahtel saavad kommentaari jätnud blogikülastajatest raamatu endale Maarja (kommentaar jäetud 29.04 kell 0.35) ja Piret L (kommentaar jäetud 4.05 kell 23.41). Palju õnne võitjatele ning saatke palun aadressile tuulimathisen@hotmail.com oma aadress või viide, kuidas saaksid raamatu teieni toimetada. SmartPosti või Eesti Posti teel võib ka saata, siis oleks vaja telefoninumbrit ja kohta, kuhu raamatuga pakk suunata.
Mõned stiilinäited veel raamatust, mis kõiki neid, kellele seekord loosiõnn ei naeratanud, ootab raamatupoodides. Marju kaunid pildid räägivad enda eest!

Suur-suur tänu kõikidele vastanutele ja kommentaari jätnutele!
Hästi põnev oli lugeda teie kõigi koduköökide raudvaradest ja vahva oli see, et lemmikuid oli seinast seina. Mis seal salata, teiste köökidesse piilumine on mulle alati hiiglama põnev tundunud.
Hea meelega kingiksin teile kõigile oma raamatu, aga paraku jäävad käed ja raamatuvarud napiks. Samas luban, et oma blogi vahendusel jagan ka edaspidi häid mõtteid, retsepte ning uusi avastusi ja loodan jätkuvalt, et kokkamispisikust nakatumine epideemia mõõtmed võtab. Kui see raamat teile ideid ja inspiratsiooni annab, siis on minu missioon õnnestunud.
Isetegemine on ju niiii vahva!

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.