Heeringamarja suupisted wakame vetikaga

Esileht / Määramata / Heeringamarja suupisted wakame vetikaga

Suupisted on üks mõnus toiduliik. Vahel on nii mõnus nokitseda värvilisi ampsusid ühte, teist ja kolmandat sorti. Hea õhtu käivitaja enne, kui põhiroogadega välja tulla.
Üheks viimase aja lemmikuks on saanud heeringamarja suupisted wakame vetikaga. Imelihtne, taskukohane ja samas pea 100%-liselt vauu-efekti põhjustav. Seda siis nende seas, kes sellist suupistet ja kooslust enne ei ole saanud. Lühidalt, heeringamarja usku olen ma levitanud nüüd juba kümnete inimeste seas ja loodan, et meie ühisel toel see mõnus toode nüüd ja alati meil ka müügis oleks.

Selle suupiste valmistamiseks ei ole vaja üldse mingit märkimisväärset pingutust. Heeringamarja on üldiselt väga hästi juba saada – otsi seda lahtise kala letist. Olen seda vahelduva eduga näinud nii Rimis, Prismas, Stockmannist, Kaubamaja toiduosakonnas jm. Heeringamari tuleks segada hästi peeneks hakitud sibulaga, hakitud tilliga ja paksema hapukoorega. Saare Smetana on minu lemmik selleks puhuks. Saadud seguga kata siis kas sai või leib ning krooniks säti peale wakame-tutsakas ja viimistle värskelt jahvatatud musta pipraga. Wakame vetikas on üks mu viimase aja lemmikuid. Kaunis erkroheline värv ja mõnus merene maitse. Wakame vetikat leiab Stockmannist kas lahtiselt või siis ka sügavkülmast (seal kus on mereannid) kiloste pakkidena. Heeringamarja suupistega sobitub wakame imehästi.
Lihtne, maitsev ja toimiv!

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.