Mõned magusroad on tervislikumad kui teised. Ilma selleta, et maitses peaks mingeid järeleandmisi tegema. Ja kui seesama magustoit on ka valmistada imelihtne, siis on kõik uue lemmiku tingimused täidetud.
Üks selline imeliselt lihtne magustoit, mis teisalt ka tervisesõbralik, on avokaado-banaanikreem. Kolmest komponendist kokku segatud ja ongi kogu kunst. Ei mingit sulatamist, tarretamist vahustamist ega küpsetamist. Kõlab nagu muinasjutt, eks ole.
Selle šokolaadikreemi valmistamiseks läheb vaja
2 hästi küpset banaani
1 suurem või paar väiksemat avokaadot
2-4 sl meelepärast Monbana šokolaadijoogi pulbrit (see kogus säti paika enda maitse järgi, kui magusat soovid)
Mina kasutasin seekord karamellimaitsega Monbana šokolaadijoogi pulbrit
kaunistamiseks värskeid või külmutatud marju või muud meelepärast
Koori ja tükelda banaan ning avokaado. Lisa Monbana šoklolaadijoogi pulber ning töötle kõik purustajas ühtlaseks. Kalla serveerimisnõudesse. Võid enne serveerimist paar tundi jahedas hoida. Serveerides lisa meelepäraseid marju või muud lisandeid.
Vasta