Raamatuloosi võitjad! Kellele naeratas loosiõnn ja kes saavad endale Kapsaroogade raamatu

Esileht / Määramata / Raamatuloosi võitjad! Kellele naeratas loosiõnn ja kes saavad endale Kapsaroogade raamatu

Hea mees, kes lubabki, eksole! Lubasin siin suurelt välja, et reedel kuulutan välja raamatuloosi võitjad. Olles nädalalõpul maal ja vaadates tõtt aukliku netiühendusega, siis internet näis käivat meil siis külas, kui mina aias tööd tegin. Ja lihtsalt metsa poole võitjaid välja hõigata ehk ei ole kõige tulemuslikum moodus.

Sel juhul tuleb lähtuda järgmisest vanasõnast ehk parem hilja kui mitte kunagi. Kasutasin raamatuloosi fortuunana meie pere pesamuna, kes nimetas nii blogi kui FB-sse jäetud vastuseid summeerides saadud arvust kaks juhuslikku numbrit. Tulemused olid järgmised: 
– esmene raamatuvõitja on Kukulind, kes jättis vastuse blogi kommentaaridesse ja  kes armastab talvist tihedat kapsast vokkida aasiapäraselt küüslaugu ja tšilliga, natuke kõrbema lasta ja lõpuks sojaga läbi segada. 
– teiseks võitjaks on Evelin Lõõtsman, kes kirjutas FB-s, et on tahtnud juba väga pikka aega kapsarulle teha proovida. Selle retseptiraamatu retseptide järgi prooviks küll teha.

Suured tänud kõigile, kes jätsid oma kommentaari lemmiku kapsaroa kohta kommentaaridesse. Oli ääretult põnev neid lugeda ja väga palju häid ja põnevaid uusi kapsatoite leidsin ka enda jaoks. Hakka või täiendatud kapsaroogade raamatu peale mõtlema.
Võitjatele palju õnne ning selleks, et saaksin raamatu võitjateni toimetada, saatke mulle palun aadressile tuulimathisen@hotmail.com info, kuhu võiksid raamatu saata. Smartpost või Omniva on ehk kõige mugavam variant. 
Veelkord, tänud kõigile vastajatele! Kapsahooaeg ei ole enam kaugel ja minul on igal juhul mitu uut põnevat kapsalist juba peenral oma ninad välja ajanud. 
Kapsaroogadeni!

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.