Lihtsad ja kiired road on need, millel argiõhtutel kulla hind. Kui karrid on sageli kokkuhautamist ja pikka podisemist vajavad road, siis tänu FS Goodsi uuele karri-kookosekastmele valmib taimne lillkapsakarri sümpaatselt kiirelt ja ilma suuremat vaeva nägemata. Valmis karrikastmes on kõik väärt maitsed juba kokku keedetud ja seetõttu on vaja mõnusa vürtsika hautuse tegemiseks vaid mõned lihtsad koostisained.
Lillkapsakarri kookose-karrikastmes kartuli ja roheliste hernestega
Kogus: 4-le
1 väiksem lillkapsapea, õisikuteks eraldatuna
1 sibul, hakituna
2 küüslauguküünt, hakituna
väike jupp ingverit, hakituna
2 dl FS Goodsi aedviljapuljongit
2 kartulit, tükeldatuna
200 g rohelisi herneid (sobivad ka sügavkülmutatud herned)
1 pakk FS Goodsi kookose-karri kastet
vajadusel veidi soola, pipart ja suhkrut
serveerimiseks värsket koriandrit ja hakitud tšillipipart
Õli praadimiseks
Kuumuta pannil õli ja hauta keskmisel kuumusel sibulat mõned minutid. Lisa siis pannile küüslauk ja ingver ning hauta veel veidi aega. Kalla pannile tükeldatud kartul koos lillkapsaõisikutega, kalla peale puljong. Lase keema tõusta, alanda siis kuumust ning hauta vaiksel kuumusel ca 15 minutit, kuni kartul on pehme. Kalla pannile kookose-karrikaste ja herned. Lase keema tõusta, keeda 1-2 minutit. Kontrolli maitseid ja vajadusel lisa soola, pipart või veidi suhkrut. Serveerides paku juurde aurutatud riisi ja viimistle karri värske koriandri ning soovi korral hakitud tšillipipraga.
Postitus valmis koostöös FSGoodsiga.
Vasta