Selle salati saamislugu on pisut pikem. Olen üks neist, kes juba mõnda aega on rahulolev Rimi personaalsete pakkumiste kasutaja. Mäletan hästi seda hetke juba mõni aasta tagasi, kui avastasin, et Rimi terminalist kliendikaarti läbi tõmmates ilmuvad ekraanile needsamad tooted, mida oled harjunud ostma, kuid päris kopsakate soodustustega. Kui ikka sinu lemmikkohv või lapse lemmikjäätis on pakkumisel 40% soodsama hinnaga, siis lähed ja ostad küll. Ja veidi varuks ka, sest tegemist on ju toodetega, mis niikuinii aeg-ajalt sinu korvi satuvad. See esimene vaimustus personaalsest pakkumisest on mul hästi meeles ja levitasin sõna ka sõprade seas, et ometi kord pakkumine, mis ei paku kooliskäivate lastega peredele beebimähkmeid või koeraomanikule soodushinnaga kassiliiva. Nüüd olen juba aastaid olnud sama pakkumise regulaarne kasutaja. Poodi minnes vaatan personaalsed sooduspakkumised üle ja sageli ostan sooduspakkumises olevaid ja pikemalt säilivaid tooteid ka varuks. Pikema ajaperioodi peale jagatuna annab see päris märkimisväärse kokkuhoiu.

Rimi personaalseid pakkumisi üle vaadates sain soodustusi näiteks sellistele toodetele

Viimati Rimisse minnes oli minu personaalsete sooduspakkumiste seas mitu minu ammust lemmikut. Esmalt avokaadod. Avokaadode ostmine on sageli paras õnneloos, aga ajapikku olen nende kompamises päris vilunuks saanud. Tuleb tunnistada, et Rimis on parajalt küpsete avokaadode leidmine lihtsam, kui paljudes teistes poodides. Minu lemmikuks on saanud võrgus müüdavad Hass avokaadod. Soodushinnaga oli ka Rimi pagaritest kiviahju ciabatta oliivide ja päikesekuivatatud tomatitega. Lisaks leidsin veel pakkumiste hulgast suhkruherned, mis oma krõmpsuva olekuga on mõnusaks lisandiks nii pearoogadele kui salatitele. Mõte liikus suhkruherne ja kartuliga salati suunas, millele saab oma lemmiksaia kõrvale serveerida. Haarasin nimetatud soodushinnaga toodetele lisaks veel paar oma lemmikut Rimist – väikesed I love Eco gurmeekartulid, redisepundi, ökosidruneid ja Selection by Rimi rohelise pesto ning Schwarzwaldi õhulise singi.  Ühe mõnusa kevadise salati koostisosad tundusid nüüd koos olevat ja koju minnes saigi salat kokku komponeeeritud. Sai väga mõnus!

Maikuus tasub aktiveerida ja kasutada vähemalt ühte Sinu Rimi personaalset pakkumist. See annab võimaluse võita terve kuu toiduraha tagasi. Loosi läheb 10×300 €.

Kevadiselt kerge salat gurmeekartuli, suhkruherneste, rediste ja avokaadoga

Aeg kokku 15 minutes
Portsjonit 4

Koostisosad

  • 500 g I love Eco gurmeekartuleid keedetuna
  • Väike punt rediseid õhukeseks viilutatuna
  • 200 g suhkruherneid
  • 2 avokaadot viilutatuna
  • 100 g Selection by Rimi Shwarzwaldi sinki sobib ka prosciutto, serrano vm sink
  • 1-2 tl kappareid
  • Rohelist pestot
  • Idusid ürte või võrseid serveerimiseks

Sidrunivinegrett

  • 2 sl värskelt pressitud sidrunimahla ja veidi riivitud sidrunikoort
  • 1 tl sinepit
  • 1 küüslauguküüs purustatuna
  • Soola ja pipart
  • 2 sl oliiviõli

Valmistamine

  • Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees. Tükelda ja tõsta kaussi. Lisa sinna õhukeseks viilutatud redis ja avokaado.
  • Kuumuta pannil veidi oliiviõli ja prae kiirelt pannil suhkruherned läbi. Selleks ei kulu rohkem kui 1-2 minutit. Tükelda jämedalt ja lisa kaussi kartulite juurde.
  • Valmista vinegrettkaste. Selleks sega väikeses kausis sidrunimahl ja veidi sidrunikoort, sinep, küüslauk, sool ja pipar. Nirista juurde pidevalt segades ka oliiviõli. Sega kaste kaussi tõstetud kartulite, rediste, avokaado ja suhkruhernestega läbi. Lisa ka kapparid. Jaota salat taldrikutele, nirista salatile veidi pestot, säti sinna ka väiksemaks rebitud singiribad ja viimistle ürtide, idude või võrsetega. Serveeri kohe ja paku sinna juurde kiviahju ciabattat.
Siin on veel üks minu lemmikutest, mida sageli leian soodushinnaga personaalsete pakkumiste seast ehk Selection by Rimi kiivi-apelsini smuuti. Nii mõnus hapukas, sest sageli on smuutid minu jaoks liiga magusad.

Maikuus tasub eriti aktiivselt personaalseid pakkumisi kasutada, sest kui aktiveerida ja kasutada vähemalt ühte Sinu Rimi personaalset pakkumist, siis annab see võimaluse võita terve kuu toiduraha tagasi. Loosi läheb 10×300 €.

Rimi poe äpis märgi kindlasti ära oma kodupood, kus kõige enam käid. Nii saad kindlasti kõige parema valiku personaalseid pakkumisi vastavalt selle poe sortimendile. Kui juhtud teise Rimi poodi minema, vaheta lihtsalt äpis Rimi pood ära ja saad jälle selle poe valiku põhjal koostatud parimad personaalsed pakkumised.

Lisainfot personaalsete pakkumiste kohta leiad SIIT.

Maikuise personaalsete pakkumiste kampaania kohta täpsemat infot SIIT.

Postitus sündis koostöös Rimiga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.