Sügis on õunte aeg ja tegelikult ei pea õuntest vaid õunakooki tegema, vaid meie aedade hapukasmagus sügisand sobib väga hästi ka erinevate teiste toitude sisse. Sealiha on just selline, et talle sobib seltsi sättida pisut magusamaid lisandeid. Seega sobib sealihale maitselisa andma õun väga hästi. Lisaks veel lahke käega ürte ja üks toitev ja väga maitsev pannitäis ongi valmis.

Aeg kokku 30 minutes
Portsjonit 4

Koostisosad

  • 500 g sea välisfileed
  • 2 õuna õhukeste sektoritena
  • 1 sibul poolratastena
  • 3 dl Gallina Blanca kanapuljongit
  • 1-2 sl sinepit
  • Rosmariin tüümiani ja salveid
  • Oliiviõli
  • Soola ja pipart

Valmistamine

  • Lahusta Gallina Blanca puljongikuubik 3 dl vees. Sega sinna juurde 1-2 sl sinepit.
  • Maitsesta sealiha soola ja pipraga. Pruunista pannil oliiviõlis mõlemalt poolt. Tõsta pannilt ära, Lisa pannile veel veidi õli ning kuumuta siis sibul ja õun läbi. Lisa pannile ka ürdid. Kalla pannile puljongiga segatud sinep, sega läbi ja tõsta siis liha pannile tagasi. Podista veel mõned minutid, kuni liha on läbi küpsenud ja vedelik veidi kokku keenud.
    Serveerides lisa veel värskeid ürte ja paku juurde riis, kartuleid või ahjuköögivilju.

Postitus sündis koostöös Gallina Blancaga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.