Kanafilee salvei ja peekoniga

Esileht / Määramata / Kanafilee salvei ja peekoniga


Nüüd tuleb mängu minu eelmise aasta avastus ja sellest ajast saadik tõeline lemmik salvei Uskumatult hea maitse võib erinevatele toitudele anda salveivõi. Eriti hästi sobib kõrvitsaga (ka teiste juurikatega) ning pastaga. Võta kanafileed (3-4 tk) ja lõika need ristipidi pooleks nii, et ühest fileest tekib kaks õhemat steiki. Kuumuta keskmisel kuumusel pannil hea sorts võid ja selle sees kõrveta 5-6 lehte salveid. Veereta fileesid jahu-soola-pipra segus ja prae siis salveivõis mõlemalt poolt. Võta praetud fileed ja pane ahjuvormi, igale fileele aseta peale üks toorsuitsupeekoni lõik ja puista üle riivitud parmesaniga. Võid kogu kupatusele peale kallata ka koort – sobib nii kohvikoor, vahukoor või ka Rama köögikoor. Küpseta ahjus ca 30 minutit. Mina tegin sinna kõrvale veel paneeritud (esmalt lahtiklopitud munas ja siis jahu-soola-piprasegus veeretatud) ja samasuguses salveivõis praetud suvikõrvitsa steike ja rucola-tomati salatit.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.