Vitamiinisalat pardifileega

Esileht / Määramata / Vitamiinisalat pardifileega

Üks mõnus kerge vitamiinidest pungil salat, mis sobib hästi kevadväsimusega võitlemiseks. Lisaks sellele maitseb võrratult!
Pardifilee võib asendada ka muu maitsva lihaga (erinevad (toor)suitsu linnuliha fileed sobivad kindlasti hästi).


Salati jaoks kasutasin tammelehe salati ja rucola segu salatipõhjaks, sinna peale viilutasin õhukesed fenkoli ehk apteegitilli viilud. Siis lisasin puhastatud punase greibi, hästi peeneks hakitud punase sibula. Pardifilee valmistasin SELLISELT. Salati jaoks lõikasin jahtunud pardifileest õhukesed viilud. Kõige peale pudistasin granaatõuna seemneid.
Salatikaste sai tehtud sidrunimahlast, oliiviõlist, lusikatäiest Dijoni sinepist, lusikatäiest meest ning maitsestatud soola-pipraga. Sega salati koostisained kokku ja kalla salatikaste vahetult enne serveerimist salatile.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.