Õnneks on mõni asi siin ilmas nii, et vaatamata pea olematule panustamisele võib tulemusele alati kindel olla. Ühe alati toimiva koosluse jätsin meelde oma armsal kursaõel külas käies ja sellest ajast saati on oadipp taasesitlusele tulnud juba vist kümneid kordi.
See on imelihtne kooslus ja samas alati kindla peale minek.
Õhukesed krõbedad lavašikrõpsud koos mõnusa oadipiga, millele andmas särtsu nii päikesekuivatatud tomat,
küüslauk kui ka basiilik. Võid sellist suupistet serveerida nii eelroana või ka
suupistelauale sättida. Ubade puhul võib varieerida erinevaid konserve – valged
oad tomatiga, punased oad või hoopis konserveeritud läätsed – igaüks annab uue
ja põneva koosluse.
Alusta lavašikrõpsude tegemisest. Rebi lavaš väikesteks
tükkideks või lõika noaga kolmnurkadeks. Sega lavašitükid õli ning
soolahelvestega ning aseta 200 kraadisesse ahju ning küpseta kuldseks. Arvesta
sellega, et õhuke lavaš küpseb väga kiirelt, mõne minutiga, seega hoia küpseval
lavašil silma hoolega peal.
Dipikaste on kõige parem valmis teha purustajas.
Dipikastme jaoks kalla kõik koostisained purustajasse kokku
ning püreesta ühtlaseks. Võid lisada ka päikesekuivatatud tomatite õli.
Maitsesta soola ja pipraga, soovi korral võid ka mõnd
lemmikvürtsi lisada (näiteks vürtsköömneid, karripulbrit vm) .
Vasta