Seda kooslust on nüüd retseptiks ehk veidi palju nimetada. Pigem väike nipike, kui suvisel soojal ajal jälle grillimiseks läheb ja sooviks on midagi grillitud liha kõrvale ka pakkuda
Grillitud halloumi juust on mõnus. Sobib hästi nii salati sisse kui ka grillitud köögiviljade lisandiks. Täna avastasin, et sedasama halloumi juustu annab mõnusalt grillida ka karulaugu sisse keeratuna.
Selle koha peal ongi kogu nipp ja retsept, sest need kaks asja toimivadki nii lihtsalt ja ilma igasuguste lisaviguriteta.
Ehk siis: varu halloumi juustu ja karulauku. Keera korralik karulauguleht paraja suurusega halloumi juustu ümber. Rikkalikuma maitse saavutamiseks hoia läheduses ka hea oliiviõli ja piserda grillitavaid pakikesi enne grillile panekut oliiviõliga. Grilli, kuni juust on kuldne ja lõhnad vastupandamatud.
Söö kohe!
Nii lihtne see ongi.
Vasta