Kananagitsad mandlipaneeringus

Esileht / Määramata / Kananagitsad mandlipaneeringus

Ütlen kohe ära, et tegemist on meie pere ühe lemmiku ehk SELLE maisipaneeringus kananagitsate edasitöötlusega. Ja õnnestunud töötlusega. Neid nagitsaid süües kostus katkematu mõnumõmin sööjate poolt ning hiljem pigistati mult välja lubadus, et ma neid kohe varsti uuesti teeksin. Eelnev kanafilee leotamine ja paneeringus küpsetamine aitab tagada mahlast sisu ja sellisel moel tehtud kanafilee on kõike muud kui kuiv.

Ega siin midagi keerulist ei ole. Kana on seekord sattunud troopilisse keskkonda ehk siis enne nagitsate valmistamist leotasin ma kanafileed kookospiimas. See andis kanalihale mõnusa kookose maitse.
Paneeringuks kasutasin aga mandlijahu. Ja oligi kogu nipp ehk siis enam-vähem kolme komponendi toit, mille jaoks läheb vaja:
400 g kanafileed, ca 3 cm küljega tükkidena’
ca 1 dl kookospiima või kookoskoort
100-150 g mandlijahu (võid ka ise jahvatada)
soola
praadimiseks õli (kui tahad eriti troopilist maitset, prae nagitsaid kookosrasvas)
Tükelda kana parajateks tükkideks, leota paar tundi kookospiimas. Sega kausis mandlijahu ja sool. Võta kanafilee tükid kookospiimast ning veereta neid mandlijahu-soola sees. Prae kuuma õli sees keskmiselt kuumal pannil mõlemalt poolt, kuni paneering on kuldne ja krõbe. Serveeri kohe.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.