Küüslaugused kanapoolkoivad, lisandiks mahlased juustu-kartulipätsikesed

Esileht / Määramata / Küüslaugused kanapoolkoivad, lisandiks mahlased juustu-kartulipätsikesed

Õhtuöögi, aga miks mitte ka pühapäevase lõuna valmistamine ei pea olema perenaist tundideks kööki aheldav tegevus, vaid tegelikult võib maitsva ja mõnusa toidukorra valmistada peaaegu et möödaminnes. Peamine aeg kulub selleks, et toit ahjus valmis küpseks, ettevalmistamine on vaid minutite küsimus. Kui Maggi kana küpsetamise komplektis on kõik vajalik juba olemas ja jääb üle ainult vajalikud koostisained kokku tõsta, siis sinna juurde sobivate kartuli-juustpätsikeste valmistamine on vaid veidike aega nõudev tegevus, mille tulemusena valmivad mahlased ja mõnusad kartulipätsikesed. Maitsestajana on siin põhiroll mängida Maggi Bio puljongipulbril, kus lisaks soolakale maitsele saab kartulipätside tainas ka tuntava köögiviljade ja ürtide maitsenüansi.Juustused kartuli-peekoni pätsikesed
4-6-le
ca 800 g kartuleid, koorituna
1 sl SEDA Maggi Bio köögiviljapuljongipulbrit
1 sibul, hakituna
30 g võid
150 g peekonit, tükeldatuna
2 muna
2-3 sl piima
hakitud värskeid ürte
100 g riivitud parmesani või muud juustu
võid või õli vormide määrimiseks
Keeda kartuleid Maggi Bio puljongipulbriga maitsestatud vees, kuni need on pehmed. Samal ajal hauta sibul või sees keskmisel kuumusel klaasjaks, lisa tükeldatud peekon ja prae veel läbi. Tõsta kaussi. Kurna keedetud kartulid ja suru pudrunuia või muu abivahendiga puruks. Tõsta kartulid sibula-peekonisegu juurde ja lisa muna, piim, hakitud värsked ürdid ja pool riivitud juustust.
Sega kõik läbi ja vajadusel maitsesta veel Maggi Bio puljongipulbri ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Määri muffinivorm õli või võiga ja tõsta igasse muffinivormi kartulisegu. Puista peale ülejäänud juust ning küpseta 190-200 kraadi juures 15-25 minutit, kuni pealispind on kuldne. Serveeri soojalt.

Küüslaugu- ja ürdimaitselised kana poolkoivad
4-6-le
800 g kana poolkoibasid või kintsutükke
1 pakk SEDA Maggi Idea segu ürtide ja küüslauguga
30 g võid
värskeid hakitud ürte
Tõsta kana pookoivad koos maitseaineseguga küpsetuskotti. Nii küpsetuskoti kui maitseainesegu leiad Maggi Idea komplektist. Lisa tükeldatud või. Sule kott kaasas oleva sulguriga ja raputa kotti nii, et liha oleks kõik ühtlaselt seguga kaetud. Aseta eelkuumutatud ahju 200 kraadi juurde ja küpseta ca 1 tund. Tõsta kotist ja soovi korral puista peale värskeid hakitud ürte. Serveeri koos kartuli-juustupätsikestega.

Postitus sündis koostööd Maggiga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.