Tervisepommist mustika-banaani smuuti kurkumimee ja goji-siirupiga

Esileht / Määramata / Tervisepommist mustika-banaani smuuti kurkumimee ja goji-siirupiga

Mustikas on teadagi meie metsade staar ja kodumaine ülivõimas supervili. Mustikas on ka igati tänuväärne smuutimari, mis annab smuutidele nii mõnusa maitse kui ka sügava värvuse. Koos banaani ja veidi vürtsika kurkumimee ning goji-siirupiga saab sellest smuutist teha nii maitsepommi kui ka tervisetugevdaja. Põneva maitsenüansi annab sellele smuutile kurkumimesi koos goji-siirupiga. Mida kõike head see imeline nektar teha suudab, seda võid lugeda täpsemalt SIIT.
Goji-marju peetakse Tiibetis rahvuslikuks aardeks, mis tagavad väidetavalt igavese nooruse. Need on pungil antioksüdantidest, mineraalainetest, beetakaroteenist ja vitamiinidest.
Smuutit võid viimistleda kooritud kanepiseemnetega, mis lisavad niigi supertervislikule kooslusele hinnalisi Omega-3 rasvhappeid.

2-le
200 g mustikaid (sobivad ka külmutatud)
2 banaani
1 sidruni mahl
2 dl taimset piima (näiteks mandlipiima, kaerapiima vm)
2 sl kurkumimett goji-siirupiga
2 tl kooritud kanepiseemneid
Tõsta kõik koostisained välja arvatud kanepiseemned blenderisse ja töötle mass ühtlaseks. Kalla klaasidesse ja puista peale kanepiseemneid.

Kurkumimesi goji-siirupiga sobib lisaks ka magustoitude ja kastmete maitsestamiseks, olles kombinatsioon looduse parimatest andidest: Goji-mahl, kurkumiinirikas kurkumipulber, must pipar (võimendab kurkumiini biosaadavust 2000%!) ja Eesti mesi.
Kui aga smuutit ei ole mahti kurkumimee ja goji-siirupiga teha, siis võid nautida dessertlusikatäit siirupit kaks korda päevas või valmista sellest endale põnev jook, segades seda veega, lisades sidrunit. Seedehäirete korral lahusta supilusikatäis siirupit pooles klaasis leiges vees ja joo.
NB! Kui soovid kurkumimett proovida, siis kasuta Curcume by Flowene e-poe kassas sooduskoodi ISETEHTUD ja saad hinnast 20% alla. 
Vaata lähemalt: http://flowene.ee/pood/  

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.