Einevõileib tšillise toorjuustu, mango ja grillitud halloumi juustuga

Esileht / Määramata / Einevõileib tšillise toorjuustu, mango ja grillitud halloumi juustuga

Maitsev ja parajalt toekas einevõileib, kus saavad kokku magusvürtsine toorjuust tšilliga, mahlane ja magus mango, soolakas ja pannil krõbeda koore saanud grilljuust ning veidi ka õhulist prosciutto-pitsi. Hapukat maitset aitavad lisada meie metsade pärlid ehk jõhvikad või pohlad. Toitev ja maitseküllane võileib, mis sobib omaette kergeks eineks. Kerge tšilliga maitsestatud toorjuust ja soolakas halloumi juust koos mahlase mangoga moodustavad väga maitsva koosluse.
Einevõileib mango, grillitud halloumi juustu ja tšillise toorjuustuga
2-le
2 suuremat sepikuviilu, soovi korral röstituna
Mõned salatilehed
60 g Philadelphia magusa tšilliga toorjuustu
Pool mangot, koorituna ja viilutatuna
100 g halloumi juustu, tükeldatuna
4 viilu prosciutto sinki
Veidi jõhvikaid või pohli
Värskelt jahvatatud musta pipart
Veidi õli praadimiseks
Prae halloumi juustu viilud väheses õlis mõlemalt poolt krõbedaks. Tõsta kõrvale.
Määri sepikuviilule korralik kiht tšilliga toorjuustu. Laota sinna peale mõned salatilehed, laota salatile mangoviilud ja säti nendele eelnevalt praetud halloumi juust. Tõsta kõige peale väiksemaks rebitud prosciutto viilud, jahvata peale mõned keerud musta pipart ja säti veidi marju.Postitus sündis koostöös Philadelphia juustudega.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.