Viagra Malaysia treat erectile dysfunction with the original ED treatment that has helped men feel confident in bed for decades. We’ll connect you with a licensed healthcare provider to evaluate if our prescription ED treatments could be right for you, including super-affordable generic Viagra viagramalaysiaofficial Viagra is an viagra malaysia oral ED medication that works by suppressing an enzyme in the body called PDE5.

Viagra Malaysia treat erectile dysfunction with the original ED treatment that has helped men feel confident in bed for decades. We’ll connect you with a licensed healthcare provider to evaluate if our prescription ED treatments could be right for you, including super-affordable generic Viagra https://www.tesstea.co.uk/viagra_malaysia/ Viagra is an oral ED medication that works by suppressing an enzyme in the body called PDE5. https://www.tesstea.co.uk/viagra_malaysia/

Kuldkollane vürtsikas kõrvitsasupp kookospiimaga

Esileht / Määramata / Kuldkollane vürtsikas kõrvitsasupp kookospiimaga

Kõrvitsasupp on minu lemmik juba aastaid. See kuldkollane sametine supp võlub oma lihtsuse ja samas täiusega. Kohustuslik komponent minu kõrvitsasupis on alati ingver. Minu meelest annab särtsakas ingver kõrvitsa mahedusele täiusliku maitselisandi. Ingver, teatavasti, on Aasia köögi üks alustalasid ja seetõttu tasub kõrvitsasupp valmistada ka muude Aasia köögist pärit lisanditega ehk karripasta ja kookospiimaga. Väga maitsev ja mõnusalt vürtsikas tulemus soojendab hästi ootamatult saabunud sügisel ning aitab seestpoolt soojeneda. Kõrvitsasupil on küll eksimatult sügise nägu, aga antud jahedatesse sügispäevadesse sobib see sametine lemmik suurepäraselt.

ca 1 kg kõrvitsat (koorituna)
2 küüslauguküünt, hakituna
pöidlasuurune jupp ingverit, koorituna ja tükeldatuna
1-2 sibulat
soovi korral tšillit, hakituna ja puhastatuna
400 ml purk täisrasvast kookospiima (võid paar lusikatäit jätta serveerimiseks)
1-2 tl punast või rohelist karripulbrit
500 ml kana- või köögiviljapuljongit
soola, pipart, õli,
kõrvitsaseemneid ja kõrvitsaseemneõli.
Koori ja tükelda küüslauk, sibul, ingver. Kuumuta potis õli ja prae keskmisel kuumusel küüslauk, sibul ja ingver kergelt läbi (umbes 5 minutit). Kui soovid teravamat varianti, lisa ka hakitud tšillipipar ja kuumuta ka see pannil läbi. Lisa karripulber ja kuumuta õlis läbi. Järgmisena lisa tükeldatud kõrvits, kuum puljong ja lase vaiksel tulel haududa kuni kõrvits on pehme. Püreeri saumikseriga. Lisa kookospiim. Maitsesta lõplikult.
Serveeri koos röstitud kõrvitsaseemnetega ja peale niristatud kõrvitsaseemneõliga või kookoskoorega.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.