Lihtsa elu ürdine kanafilee juustu, paprika ja spinatitäidisega

Esileht / Määramata / Lihtsa elu ürdine kanafilee juustu, paprika ja spinatitäidisega

Vahel on vaja lihtsaid lahendusi. Eriti siis, kui käes kiire päeva õhtu ja pere lõpuks koju kogunenud, aga külmkapist vaatab vastu vaid heal juhul võileivamaterjal. Ja kõht on tühi ja süüa tahaks sooja toitu. Sel juhul tulevad appi jällegi maagilised NEED Maggi maitsestatud küpsetuspaberid, mille abiga saab taastada lihtsa elu võlud ehk siis pea olematu vaevaga saab valmistada mahlased köögivilja- ja juustutäidisega ning Prantsuse ürtidega kanafileed. Kõrvale sobib pakkuda võis karamellistatud noori porgandeid, mis pakuvad mahlasele kanafileele ilusat seltsi.

Maggi küpsetuspaberilehed pakuvad siis lihtsat võimalust toit maitseainetega kaetud paberilehe vahel pannil valmis küpsetada. Sobib hästi neile, kes rasvavaest toitu hindavad, sest rasvainet ei kulu sellise praadimise puhul kübetki. Seekord katsetasin Prantsuse ürtidega kaetud pabereid (ürtidest on kasutatud siis basiilikut, peterselli, küüslauku, rosmariini, tüümiani ja punet. Et ennast mitte päris kasutuna tunda, peitsin kanafilee vahele veidi spinatit, paprikat ja ühe juustupulga. Kokku sai hea mahlane ja korralikult ürdise kattega kana, mis kadus laualt üsna kiirelt

Horisontaalselt pooleks lõigatud filee vahele tuleks peita veidi köögivilja ja juustu, Nii saab tulemus eriti mõnus

4-le
4 kanafileed, keskelt horisontaalselt pooleks lõigatuna
pool keskmise suurusega paprikat, ribadena
paar peotäid värsket spinatit
4 juustupulka
4 Maggi Prantsuse ürtidega küpsetuspaberilehte
soola ja pipart
Karamellised porgandid:
4 keskmise suurusega porgandit, koorituna ja poolitatuna
1 sl võid
sorts õli
soolahelbeid
värsket peterselli vm ürte

Kuivata kanafilee majapidamispaberiga kuivaks ja lõika horisontaalselt pooleks. Maitsesta soola ja pipraga ning säti ühele küljele veidi spinatilehti, paprikat ja üks juustupulk. Aseta kana küpsetuspaberi vahele nii, et murdekohad jääksid samale poole. Kuumuta keskmisel kuumisel pann ning aseta sinna kaks kanafileed koos paberiga. Küpseta 5-8 minutit kummaltki poolt, kuni filee on küps ja parajalt kuldne. Tõsta kõrvale, kata fooliumiga ja küpseta ülejäänud kaks fileed samal moel.
Samal ajal valmista porgandid. Selleks sulata pannil või. lisa veidi õli ning aseta siis porgandid, lõikepool allapoole pannile. Küpseta keskmisel kuumusel umbes viis minutit või seni, kuni porgandi pannil olev pind on kergelt kuldne. Keera porganditel teine külg ja küpseta ka see kuldseks. Maitsesta soolahelveste, sidrunimahla ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Puista peale värsket peterselli või muid meelepäraseid ürte.
Serveerides eemalda kanafileelt paber ja serveeri kohe koos karamelliste porganditega.

Postitus sündis koostöös Maggiga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.