Lihtsa elu karri-kana-kuskusiroog

Esileht / Määramata / Lihtsa elu karri-kana-kuskusiroog

Mõned päevad on kiiremad kui teised. Paraku tahab pere süüa nii kiiretel kui ka vähem kiiretel päevadel ja nii võid tihti avastada, et kodus külmkapis ühtegi tarbimisvalmis või kiirelt valmistatavat rooga ootamas ei olegi, aga samas tuleb laps peale pikka päeva trennist tühja kõhu ning ootava pilguga. Sest kui ema on kodus, siis  tühja kõhtu ju kannatama ei pea ning selle ootuse valguses oleks võileibade pakkumine ilmselgelt lati alt läbi minek.
Üheks kavalaks nipiks sellisel juhul oleks kuldkollane kana-kuskusiroog, mille valmistamiseks tuleks poest esmalt kolm-neli asja kaasa haarata – kanafilee, spinat ja Maggi karriga maitsestatud kuskus. Kirsiks tordile sobib veel roale sättida granaatõunaseemneid ja koriandrisõpradel kindlasti ka ohtralt koriandrit. Seega mitte just liiga pikk poenimekiri 😉

Kui kõik vajalikud asjad on olemas, on ülejäänu juba kukepea. Varu toiduvalmistamiseks 10-5 minutit ja soe ning maitsev roog ongi laual. Tõenäoliselt ei pea sa selle valmistamiseks rohkem aega kulutama kui võileibade tegemiseks.
2-le
1 sibul, hakituna
1 suurem kanafilee, tükeldatuna
1 tl karripulbrit
õli praadimiseks
karripulbrit
soola ja pipart
1 tops Maggi kuskusi karriga
100 g spinatit
soovi korral granaatõunaseemneid
soovi korral värsket koriandrit

Tükelda kanafilee. Kuumuta pannil õli ning prae keskmisel kuumusel hakitud sibulat mõned minutid. Lisa karripulber ning kuumuta sees õlis läbi. Nii muutuvad vürtsid aromaatseks. Lisa pannile kanafilee, sega läbi ning prae umbes 8-10 minutit kanafileed aeg-ajalt segades seni, kuni kanafilee on küps ja küljed veidi kuldsed.
Samal ajal kuumuta vesi ning kalla kuskusile vastavalt pakendi juhistele. Sega läbi ja lase kuskusil paisuda 5 minutit. Paisunud kuskus lisa ka pannile, lisa sinna ka spinat ning sega kõik läbi. Kuumuta läbi, kuni spinat on pannil vilditud ehk siis siidiseks ja pehmeks muutunud. Jaota kahele taldrikule. Soovi korral puista peale granaatõunaseemneid ja värsket koriandrit. Juurde võid pakkuda jogurtikastet ja värsket salatit.


Postitus sündis koostöös Maggiga. 

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.