Argiõhtu toidukiirabi. 15 minuti kanafilee kookoskastmes

Esileht / Määramata / Argiõhtu toidukiirabi. 15 minuti kanafilee kookoskastmes

Kana ja kookospiim on tõeliselt hõrk kooslus ja ei vea kunagi alt. Selles roas on Maggi ürdise kastmesegu soovituslik tavaline koor asendatud kookospiimaga ja tulemus sai seetõttu veidi teistmoodi, kui algselt ette nähtud, kuid kindlasti mitte grammivõrragi kehvem. Seega, kõik kookospiima sõbrad võiksid ka sellist lihtsalt valmivat kastet proovida. Juurde võib pakkuda meelepäraseid lisandeid ja kuna kookospiim annab viite Aasiale, siis sobib hästi lisandiks kas riis või ka riisinuudlid.

4-le
Valmistamisaeg: 20 minutit
500 g kanafileed, õhukesteks ribadeks lõigatuna
1 pakk Maggi Idea segu kanalihale koore-ürdikastmes
400 g purk kookospiima
Õli praadimiseks
Värskeid ürte serveerimiseks
Laimimahla
Soovi korral värsket hakitud tšillit
Soola ja pipart

Kuumuta pannil õli ning prae kanafileed läbi. Sega Maggi Idea segu kookospiimaga ja kalla segu kanalihale peale. Kuumuta keemiseni ning hauta siis aeg-ajalt segades umbes 5 minutit. Maitsesta soola, pipra ja laimimahlaga. Viimistle värskete ürtidega. Serveeri koos aurutatud riisi või riisinuudlitega.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.