Kelmika nimega Huli-Huli marinaad on pärit Hawaiilt ja selles
marineeritakse kana enne grillimist. Samasse kastmesse võib kana veel ka
grillimise ajal kasta. Tegemist on magusa alatooniga mõnusalt kleepuva
kastmega, millele annavad särtsu ingver ja küüslauk. Igal juhul on
tegemist väga maitsva ja samas lihtsalt valmiva marinaadiga, mis aitab
vähese vaevaga muutuda tõeliseks grilliroogade meisterkokaks.

Vürtsikad kanakintsud huli-huli marinaadis
4-le
Valmistamisaeg: 30 minutit + marineerimiseks vajalik aeg
500 g nahata ja kondita kanakintsusid
2-3 sl pruuni suhkrut
2-3 sl Maggi ketšupit (nt küüslauguga)
2 sl valget veini
1 tl värsket ingverit, riivituna
2 küüslauguküünt, riivituna
Sega
kausis suhkur, ketšup, valge vein, ingver ja küüslauk. Tõsta umbes
kolmandik saadud kastmest kõrvale, ülejäänud kastmesse jäta kana
marineerima mõneks tunniks kuni üle öö. Tõsta kana marinaadist välja ja
patsuta majapidamispaberiga veidi kuivemaks. Grilli kana kuumal grillil
ca 6-8 minutit mõlemalt küljelt, kuni kana on läbi küpsenud. Küpsemise
ajal pintselda kana eelnevalt kõrvale tõstetud marinaadiga. Serveerides
võid juurde pakkuda grillitud ananassi ja peale puistata värskeid ürte.

Postitus sündis koostöös Maggiga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.