Spagetid musta trühvli majoneesi kastmes krõbeda prosciuttoga
Imelihtsa valmistuskäiguga ja väga maitsev pastaroog, mis sobib nii argiõhtusse kui ka sõpradele pakkumiseks.
Portsjonit 2 inimesele
Koostisosad
- 200 g kvaliteetseid spagette
- 100-150 g Gourmet Club must trühvli majoneesi
- 70-100 g parmesani juustu
- 100 g prosciutto sinki
- soola
- värskelt jahvatatud musta pipart
Valmistamine
- Laota prosciuttoviilud kuumale pannile ja küpseta, kuni need
on krõbedad. Tõsta pannilt ja rebi väiksemateks tükkideks. Keeda spagette
soolaga maitsestatud vees kuni need on al dente ehk hamba all veel pisut
vastupanu osutavad. Kurna ja jäta veidi pastakeeduvett alles. Sega majonees mõne
lusikatäie pastakeeduveega kreemisemaks ja lisa ka suurem osa parmesani juustu.
Kalla kaste kuumadele spagettidele. Vajadusel lisa veel pastakeeduvett, kui spagetid
liiga kuivaks tõmbavad. Säti pasta taldrikutele, sinna peale tõsta pitsiline
krõbe prosciutto, riivi parmesani juustu ja viimistle soola-pipra ja värske
basiilikuga.
Postitus sündis koostöös Gourmet Clubiga.
Vasta