Spagetid musta trühvli majoneesi kastmes krõbeda prosciuttoga

Imelihtsa valmistuskäiguga ja väga maitsev pastaroog, mis sobib nii argiõhtusse kui ka sõpradele pakkumiseks.
Aeg kokku 18 minutes
Portsjonit 2 inimesele

Koostisosad

  • 200 g kvaliteetseid spagette
  • 100-150 g Gourmet Club must trühvli majoneesi
  • 70-100 g parmesani juustu
  • 100 g prosciutto sinki
  • soola
  • värskelt jahvatatud musta pipart

Valmistamine

  • Laota prosciuttoviilud kuumale pannile ja küpseta, kuni need
    on krõbedad. Tõsta pannilt ja rebi väiksemateks tükkideks. Keeda spagette
    soolaga maitsestatud vees kuni need on al dente ehk hamba all veel pisut
    vastupanu osutavad. Kurna ja jäta veidi pastakeeduvett alles. Sega majonees mõne
    lusikatäie pastakeeduveega kreemisemaks ja lisa ka suurem osa parmesani juustu.
    Kalla kaste kuumadele spagettidele. Vajadusel lisa veel pastakeeduvett, kui spagetid
    liiga kuivaks tõmbavad. Säti pasta taldrikutele, sinna peale tõsta pitsiline
    krõbe prosciutto, riivi parmesani juustu ja viimistle soola-pipra ja värske
    basiilikuga.






Postitus sündis koostöös Gourmet Clubiga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.