Mõnus kiire ja kerge suutäis on kalapulkadega takod. Valmib loetud minutitega ja tegelikult võib sellise toidu ka eraldi koostisosadena lauale sättida ja igaüks kombineerib oma takotäidise vastavalt oma maitsele.

Mehhikopärane täidis valmista avokaadost, paprikast ja maisist. Sinna kooslusesse sobib krõbe kalapulk imehästi. Juurde paku aga särtsakat tomatisalsat, mis aitab kõik tako täidise koostisained mõnusaks suutäieks kokku sobitada. Kalapulgad prae enne lisamis pannil krõbedaks ja ühele takole arvesta kuni kaks kalapulka.

Esva kalapulkadega takod tomatisalsaga

Aeg kokku 10 minutes
Portsjonit 2

Koostisosad

  • 4 maisitakot
  • 1 pakk Esva kalapulki
  • 1 punane paprika
  • 1 suurem avokaado
  • 3-4 sl maisi
  • Värsket koriandrit
  • Värsket laimi

Tomatisalsa:

  • 2-3 tomatit
  • 1 tšillipipar
  • pool punast sibulat
  • 1 sl oliivõli
  • Laimimahla
  • poole laimi mahl
  • Soola ja pipart
  • Värsket koriandrit

Valmistamine

  • Tomatisalsa valmistamiseks tükelda tomat, lisa hakitud sibul ja tšilli ning värske koriander. Maitsesta soola, pipra ja laiimahlaga.
  • Kuumuta pannil õli ning prae kalapulgad krõbedaks.
  • Takode valmistamiseks tõsta igale takole värsket salatit. Lisa sinna ka tükeldatud paprika ja avokaado. Puista juurde veidi maisi ning tõsta siis takole tükeldatud kalapulgad. Puista peale hakitud koriandrit. Viimistle laimimahlaga.
  • Serveeri koos tomatisalsaga.

Postitus sündis koostöös Vičiga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.