Tex-mex mõjutustega kanawrap. Piknikule, randa või jaanitulele

Esileht / Määramata / Tex-mex mõjutustega kanawrap. Piknikule, randa või jaanitulele

Wrapid on tõeliselt mõnus mugavustoit. Meil kodus on perepojad alati rõõmsad, kui ma midagi jälle pehme tortilla sisse keeran. Lisaks mõnusale maitsele, annab wrap ka hea võimaluse üsna piiramatu fantaasiaga erinevaid kooslusi sobitada. Kellele tugevamad ja teravamad maitsed, kellele mahedamad ja mahlasemad kooslused. Hea kaasa võtta või hilistele tulijatele valmis panna. Kes soovib, võib wrapi alati ka üle grillida. Nii jääb näiteks juustune täidis eriti mõnus.
Suviseks särtsakaks olemiseks sobivad aga hästi tex-mex stiilis kanawrapid, kus täidiseks läheb tex-mex kastmes marineeritud ja siis pannil küpsetatud kanafilee, avokaado, paprika, läätsed, roheline salat ja tex-mex kaste. Kokku moodustub ühtaegu nii terav, mahlane, toitev ja maitseküllane kooslus. Sobib hästi ka randa või piknikule kaasa haaramiseks või miks mitte ka jaanitulele lõkke ääres nautimiseks.

Jagub neljale.
Esmalt valmista kanafilee. 
2 broilerifileed
2 sl Maggi Texicana Salsa kastet (võid valida vastavalt soovile ka teravama või veidi leebema variandi)
2 küüslauguküünt, peeneks hakituna
veidi laimimahla
soola ja pipart
õli praadimiseks
Sega salsakaste hakitud küüslaugu, laimimahla ja soola-pipraga. Aseta kanafilee marinaadi sisse ja jäta paariks tunniks marineerima. Võta siis kanafilee marinaadist välja ja patsuta veidi kuivemaks. Kuumuta pannil õli ning prae keskmisel kuumusel kanafileed mõlemalt poolt 5-7 minutit, kuni filee on läbi küpsenud. Jäta umbes 10 minutiks seisma, enne kui lahti lõikad. Lõika kanafilee paksemateks viiludeks.

Wrapid:
4 maisitortillat (võid kasutada ka nisu- või täisteratortillat)
salatilehti
2 kanafileed (eelneva juhise järgi marineeritud ja küpsetatud)
4 sl majoneesi
2 dl läätsi, keedetud vastavalt pakendi juhisele
2 avokaadot, poolitatuna ja viilutatuna
1 punane paprika, ribadena
serveerimiseks Maggi Texicana Salsa kastet
soola ja pipart

Laota igale tortillale 1 supilusikatäis majoneesi. Sinna säti salatileht. millele tõsta läätsed. Lisa paprika, avokaado ja kanafilee. Kõige peale aseta lusikatäis Texicana Salsa kastet.

Rulli tortilla tihedalt kokku. Kui soovid wrapi kaasa haarata, mässi ta paberi sisse. Serveerides võid veel juurde pakkuda kas mahedamat või tulist salsa kastet. Soovi korral võid wrapi ka grillile asetada ja mõlemalt poolt kiirelt kuumuse läbi lasta.

Postitus sündis koostöös Maggiga. 

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.