Tex-mex tortillad mahlase kanafilee, maisikreemi ja vürtsika kastmega

Esileht / Määramata / Tex-mex tortillad mahlase kanafilee, maisikreemi ja vürtsika kastmega

Mehhikopärane tortilla-kultuur on hästi sobilik mõnusaks seltskondlikuks tegevuseks ning pakub üsna lõputult võimalusi ka erinevaid toite omavahel tortilladele sättida ja siis hiljem vrapiks vormida. Mehhiko köögi pärisosadeks on nii mais kui ka vürtsikad kastmed, mis siin roas veidi vähem harjumuspärasel moel kokku saavad. Röstitud maisist on tehtud mõnus kreem, millele saab sättida mahlase kanafilee ning sinna siis vürtsikat kastet särtsu lisamiseks. Ei pea vist rõhutama, et tulemuseks on maitsev ja külluslik vrap, mida sobib nii lõunalauale kui ka õhtusöögiks. Pearollis on siin toidus kindlasti aga mahlane kanafilee, mille küpsetamise muudab eriti lihtsaks ja mugavaks Maggi maitsestatud küpsetusleht, mille vahel panni peal saab lihtsa vaevaga kanafilee valmis küpsetada.

4-le
4 täisteratortillat
2 kanafileed, horisontaalselt poolitatuna ehk õhemaks lõigatuna
4 lehte Maggi Idea küpsetuslehte (nt küüslauguga)
200 g maisikreemi
2 punast paprikat, ribadena
Soovi korral värsket mangot
Maggi Texicana kastmeid
Ohtralt koriandrit
Soola ja pipart
Röstitud maisikreem:
1 purk konserveeritud maisi (340 g)
2-3 sl toorjuustu
1 tl veiniäädikat
Soola ja pipart

Valmista esmalt maisikreem. Selleks rösti mais kuival pannil kergelt kuldpruuniks. Jahuta ja töötle siis kõik koostisosad purustajas või blenderis ühtlaseks kreemiks.
Valmista kanafilee. Selleks kuumuta keskmisel kuumuse pann, aseta iga õhemaks lõigatud fileetükk paberi vahele, suru paber tihedalt kanafilee külge ning küpseta pannil mõlemalt poolt  mõned minutid, kuni kana on läbi küpsenud. Lase ca 15 minutit seista enne kui lahti lõikad. Lõika filee viiludeks.
Tortillade valmistamiseks kuumuta tortillad ahjus või kuival pannil soojaks. Aseta igale tortillale paar supilusikatäit maisikreemi. Sinna peale tõsta kanafilee, lisa tükeldatud paprikat ja soovi korral mangot. Maitseta Maggi Texicana salsakastmetega, puista peale ohtralt koriandrit ning rulli siis kokku.


Postitus sündis koostöös Maggiga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.