Punases marinaadis köögiviljad on maitseküllane ja lihtsalt valmiv
kõrvalroog või ka grillitud salati algaine, mida saab valmistada
suvistest hooajalistest magusatest köögiviljadest. Köögivilju võib
valida enda eelistuste järgi – samal moel võib grillile panna kas või
noort suvist kapsast, redist või miks mitte ka eksootilisemat maisi või
ananassi.

Kiirmarineeritud grillitud köögiviljad
4-le
Valmistamisaeg: 20 minutit + marineerimiseks vajalik aeg
1 kollane paprika, puhastatuna ja tükeldatuna
1 punane paprika, puhastatuna ja tükeldatuna
1 keskmise suurusega või 3-4 pisikest suvikõrvitsat, tükeldatuna
1 punane sibul, tükeldatuna
3 sl Maggi Texicana Salsa kastet
Oliiviõli
1 küüslauguküüs, hakituna
Sidrunimahla
Värskeid ürte hakituna
Soola ja pipart
Sega
omavahel Maggi Texicana salsakaste, hakitud küüslauk, sidrunimahl, sool
ja pipar. Sega tükeldatud köögiviljadega ja jäta umbes pooleks tunniks
marineerima. Grilli köögivilju kiirelt kuumal grillil, kuni köögiviljad
on küpsed. Serveerides puista peale värskeid ürte. Serveeri
lihakõrvaseks või ka omaette roana, sooja salatina.

Postitus sündis koostöös Maggiga. 

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.