Takoõhtud koos sõprade või perega on mõnusad. Igaüks saab üheskoos laua ümber olles täpselt enda maitsele sobiva tako valmis teha ja erinevate kastmetega selle siis meelepäraseks vormistada. Avokaadosalsa sobib selle mehhikopärase kombinatsiooniga ideaalselt ja Oskari rebitud kanaliha muudab täidise ühtaegu nii maitsvaks kui ka taljesõbralikuks valikuks. Rebitud kanaliha võid enne pannil või ahjus soojaks teha, aga samas võid seda ka külmana pakkuda. Rebitud kanaliha puhul on pakendisse peidetud küpsetatud ja siis tükkideks rebitud broileri rinnafilee, mistõttu on see taine liha rasvavaene ja vähekaloriline.

Isevalmistatud ja värskusest pungil avokaadosalsa on üheks selliseks maitsvaks lisandiks, mida sobib hästi kanale lisaks pakkuda. Sinna juurde säti kas siis rebitud kanalihaga pakendis koos olevat suitsuse maitsega BBQ kastet või ka erinevaid Mehhiko köögiga sobivaid või lihtsalt enda lemmikkastmeid. Minu üheks lemmikuks on siia kooslusesse lisaks isetehtud avokaadosalsale ka vürtsikas tomatisalsa kaste. Neid leiab poest Mehhiko toidu riiulitelt takode ja tortillade kõrvalt. Kindlasti sobib siia juurde ka avokaadomääre guacamole ja kes soovib rammusamat lisandit, see võib pakkuda juurde ka mõnusat paksu majoneesi. Igaühele oma 🙂

Takod avokaadosalsa ja rebitud kanalihaga

Aeg kokku 15 minutes
Portsjonit 2 inimesele

Koostisosad

  • 8 maisitakot
  • 1 pakk Oskari rebitud kanaliha
  • Salatirohelist
  • Erinevaid kastmeid
  • Avokaadosalsa:
  • 2 keskmise suurusega hästi küpset avokaadot tükeldatuna
  • 100 g kirsstomateid tükeldatuna
  • 1 punane sibul hakituna
  • Värsket hakitud koriandrit
  • 1 tšillipipar hakituna
  • Laimimahla
  • Soola ja pipart

Valmistamine

  • Avokaadosalsa valmistamiseks sega kausis tükeldatud avokaado ja tomat. Lisa hakitud sibul, koriander ja tšillipipar. Maitsesta laimimahla, soola ja pipraga.
  • Serveeri takosid koos salatirohelisega, rebitud kanaliha, avokaadosalsa ja erinevate kastmetega. Nii saab igaüks endale meelepärase sisuga tako valmis meisterdada.

Postitus sündis koostöös Oskar Lihatööstusega.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.