Ilumunud on värske Toit ja Trend, kirkalt rohelistes ja suvistes värvides ning täis erinevaid vahvaid ideid, kuidas aasta mõnusaim aeg köögipoolel sisustada. Palju ahvatlevaid toite, kooke ja jooke nii Marjult, Siljalt, ja Hannelt. Lisaks pikemalt juttu veel koogimeister Nadjaga (ja loomulikult ka mõned rikkalikud koogiretseptid) ja palju muud põnevat.
Minu kanda on ajakirjas Toit ja Trend argiõhtu rubriik, kus on siis sellised toidud, mis peaksid aitama argipäeva õhtusöögi kiirelt ja maisvalt valmistada.
Retseptide valikus on seetõttu eelistatud alla tunnist valmistusaega nõudvad ja mitte liiga keerukad toidud. Üks neist toitudest, mis koheselt ka meie lemmikuks sai, on sinihallitusjuustu ja spinatiga risoto. Nagu kirss tordil sobituvad risotosse röstitud päevalilleseemned, mis oma kergelt krõmpsuva olekuga ning pähklise maitsega muudavad argiõhuse roa pea et pidutoiduks.
sibulat ca 5 minutit. Lisa küüslauk ning hauta veel paar minutit. Lisa riis
ning prae riisi kuivalt mõne minuti vältel kuni riisiterad muutuvad läikivaks.
Kalla peale vein ning hauta umbes minuti
jooksul kuni veinist on alkohol aurustunud. Alanda kuumust ning hakka
järk-järgult lisama kuuma puljongit. Enne järgmise puljongiportsu lisamist
veendu, et eelmine vedelik on riisi sisse absorbeerunud. Hauta riisi kuni
soovitud pehmuseni, risotoriis peaks jääma kindlasti veidi al dente ehk olema hamba all mitte päris pehme. Sega sisse spinat,
hakitud petersell ja sinihallitusjuust. Puista peale päevalilleseemneid.
köögiviljadega. Sobivad nii lehtpeet, mangold, karulauk jm.
Vasta