Supi kiirabi: kana-nuudlisupp Mehhiko mõjutustega

Esileht / Määramata / Supi kiirabi: kana-nuudlisupp Mehhiko mõjutustega

Selged supid on vahel tõeliselt mõnus vaheldus erinevatele tummistele püreesuppidele. Selge leemega supi puhul on plussiks see, et kõik komponendid on ilusti eristatavad ning soovi korral võib supitaldrikus ka värviteraapiaga tegeleda, kombineerides omavahel ilusaid erksaid värve ja täpselt meelepäraseid komponente. Selles kana-nuudlisupis tulevad peaosalistele seltsi pakkuma Mehhiko köögist pärit komponendid – avokaado ja mais ning maitse ilmestajateks on koriander ja laim.

Suureks plussiks selle supi puhul on selle valmistamise erakordne lihtsus ning lisaks ka kiirus. Supp valmib vaid mõne minuti jooksul. Supile lõppfaasis lisatav avokaado säilitab aga kõik oma kasulikud toitained, kuna avokaado jääb kuumtöötlemata.
4-le
Valmistamisaeg: 15 minutit
1 l SEDA Maggi BIO köögiviljapuljongit
300 g kanafileed, väikesteks tükkideks lõigatuna
100 g meelepäraseid nuudleid (nt ramen-nuudlid, riisinuudlid vm)
2 küpset avokaadot, tükeldatuna
100 g konserveeritud või külmutatud maisi
100 kirsstomateid, tükeldatuna
Serveerimiseks hakitud värsket tšillit ja koriandrit
Laimimahla
Soola ja pipart

Valmista nuudlid vastavalt pakendi juhistele. Näites ramen- ja riisinuudlite puhul piisab, kui need enne lihtsalt keeva veega üle valada ja enne serveerimist sõelal nõrutada. Keeda valmis puljong. Tõsta kanafilee keeva puljongi sisse ja keeda mõni minut, kuni kanafilee on läbi küpsenud. Kui kasutad külmutatud maisi, lisa ka see keeva supi sisse ja lase paar minutit keeda. Lisa supi sisse tükeldatud kirsstomatid. Jaota nuudlid taldrikute vahel, kalla peale kuum puljong. Tõsta igasse taldrikusse tükeldatud avokaadot, maisi (kui kasutad konserveeritud maisi), värsket hakitud koriandrit ja soovi korral ka hakitud värsket tšillit. Maitsesta laimimahlaga ja serveeri kohe.


Postitus sündis koostöö Maggiga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.