Mõni salatikooslus on sümpaatselt lihtne, koosnedes vaid kolmest peakomponendist. Kreemine kodujuust, küps avokaado ning soolakad vähisabad suudavad koostöös igati mõnusa maitsekoosluse moodustada. See pisut teistlaadse kooslusega maitsev salat sobib ühtmoodi hästi nii argipäevaks kui ka pidulauale. Vähisabad võid asendada ka krevettide või ka krabipulkadega vastavalt sellele, millist maitset eelistad või mida õnnestub poest leida. Seda salatit sobib hästi serveerida ka röstitud leival või saial. Samamoodi sobib seda salatit serveerida keedetud- või ahjukartulitega.

Kodujuustusalat avokaado ja krevettidega
Kogus: 2-le
2 hästi küpset avokaadot
200 g Farmi koorega kodujuustu
150-200 g vähisabasid soolvees või kooritud krevette või krabipulka
150 g värsket kurki, tükeldatuna
100 g paksemat hapukoort
2-3 sl majoneesi
hakitud värsket tilli
soola ja musta pipart
Tükelda avokaado viljaliha. Sega omavahel avokaado, kodujuust, kurk, hapukoor, majonees ja hakitud till. Maitsesta soola-pipraga. Serveeri kas iseseisva salatina, röstitud leival või saial või koos kartulitega. Postitus sündis koostöös Farmi Piimatööstusega. 

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.