Kes meist ei armastaks ärgata mõnusa üllatusega? Terveks päevaks hea tuju garanteeritud ja päev päikeseline isegi siis, kui päikesekera end parasjagu pilve taha peidab.
Südamesõbralik ja parajalt kirglik üllatus peaks aga sõbrapäeval lausa kohustuslik olema. Siia kirglikult punase sisuga smuutikaussi on lisatud mitu igati tervise- ja südamesõbralikku toiduainet, seega peaks selline hommikune äratus olema ilusa ja tervisliku päeva alustajaks.
Pai vaarika, peedi ja mustsõstra smuuti koondab endas mitu kodumaist supertoitu, Paulunsi ilma suhkruta granola jätkab sama rida, sisaldades vaarikaid, kakaod, datleid ja veel mitmeid tervisesõbralikke lisandeid. Riivitud tume šokolaad on teatavasti hea enesetunde tagaja ja võimas antioksüdant ning kooritud kanepiseemned hoolitsevad selle eest, et meie kehas häid Omega-3 rasvhappeid ikka jaguks. Värsked maasikad on aga ühtaegu nii magus-maitsvad ja ka suurepärased rauaallikad. Peale sellise hommikueine söömist peaks olema energia selline, et tahaks kohe kogu maailma kallistada.Südamesõbralik smuutikauss granola, šokolaadi ja maasikatega

Kogus: 2-le
50 g Kalevi tumedat vähemalt 70%-lise kakaosisaldusega
šokolaadi, riivituna
1-2 sl kooritud kanepiseemneid
Paar peotäit värskeid või külmutatud maasikaid, tükeldatuna
Jaga smuuti kahe kausi vahel. Lisa kaussidesse Paulunsi
krõbedat granolat, tükeldatud maasikaid, riivi peale tumedat šokolaadi ja
puista kooritud kanepiseemneid. Soovi korral võid sõbrapäeva hommikul lisada ka
südamekujulisi nonparelle, siis on kausitäis eriti südamlik! 😊

Postitus sündis koostöö Paulunsi müslidega. 

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.