Tõenäoliselt ei ole kellegi jaoks võõrad need mõnusad hommikud, kui padi on nii pehme, tekk nii soe, uni nii magus, raamat nii põneva koha peal pooleli ja ükski kohustus ei kannusta. Puhas õndsus! Miks kiirustada.

 

 

Hetkel on mul pooleli hea sõbra poolt soovitatud raamat “Vanaemadest ja lastelastest”. Igati mõtlemapanev lugemine eriti neile, kel peres pojad kasvamas


Selliseid hommikuid on vahel hädasti vaja, et muul ajal sageli liiga kiireks kiskuvale tempole ja kohustuste laviinile vastu pidada. Miks mitte lubada endale kohe pikka hommikut, mis sujuvalt lõunaks üle läheb. Hommikuse õndsuse aitab veel nauditavamaks teha kuldkollane omlett, värskelt valmis suristatud smuuti ja siidise vahuga kohv. Ja seekord täitsa voodis. Selliseks mõnusaks lebotamiseks loovad eriti head eeldused ka pehme ja nahka lausa silitav voodipesu, mis sunnib sind vahepeal põske padja sisse suruma. Aja jooksul on minu eelistused üsna paika loksunud ja hea une ning mõnusa unelemise eeldused on enamjaolt paigas. Esmalt, mulle meeldib üsna kõva madrats. Kusjuures mitte ainult ei meeldi, vaid tegelikult sain juba aastaid tagasi mind kimbutanud õlavalust ka lahti siis, kui pehmema madratsi üsna jäiga vedrustusega madratsi vastu vahetasin. Armastan hästi pehmet patja, mida ma saan piltlikult endale kaissu keerata. Jäigad ja suured madratsilaadsed padjad ei ole kohe üldse minu teema. Tunnen end neil nii nagu peaksin tugitoolis magama. Voodipesu eelistan mitte valget ja rahulikest toonides. Maakodus, kus on palju heledat, on mul hästi palju helesinise kombinatsiooniga voodiriideid. Linnakodus, kus on palju sinakat, halli ja hallikasrohelist, on jälle palju samas värvigammas voodipesu, kusjuures mulle meeldib väga neid värve omavahel komplektides ka vahel segada. Linad olen ajapikku kõik kummiga linade vastu vahetanud. No ei viitsi hommikuti neid linu jälle servapidi madratsi alla sättida. Ja mis kõige olulisem, voodipesu peab olema pehme ja soe. Ei mingit siidi ega satiini. Pigem maalähedane pehme ja sossu.


Just selline sossu ja soe voodipesu on Bedroommoodi Egiptuse puuvillast komplekt, kus kombineerisin omavahel helehalli kummiga lina ja kaks patja ning tumehalli tekikoti ja lisaks kaks tumedamat patja. Kaks patja seepärast, et lugedes saaks endal olemise ikka mõnusaks teha. Igati mõnus pesa, kust on end keeruline välja sundida. Soodustab igati pikki hommikuid kohviga voodis.

Bedroommoodi voodipesu tehakse valmis Leedus ja hästi suur tähelepanu on siin just kvaliteetsel materjalil. Tuleb tunnistada, et seda on tunda. Käe all on voodipesu lausa paitavalt pehme. Ainuke mure on see, et varased hommikud saavad veel raskemad olema.


Hea uudis on see, et hetkel pakub Bedroommood oma tooteid soodushinnaga ja lisaks ka tasuta transporti. Soodushinna saamiseks sisesta tellides sooduskood TUULI20 ning see kehtib kõikidele toodetele (va komplektid) ja annab lisaks tasuta transpordi. Kood on aktiivne ning tellida saab selle abil kuni 27. oktoobrini.


Lisaks on võimalik osaleda ka ühe voodipesukomplekti väljaloosimises. Kui tahad loosimises osaleda, registreeri end SIIN. Kõigi registreerunute vahel läheb loosi üks voodipesukomplekt, mille värvi ja materjali saab võitja ise valida. Loosimine kestab kuni pühapäevani. Seega, kasuta võimalust ja osale loosimises. Hea pehme ja kvaliteetne voodipesu kulub alati ära.


Postitus sündis koostöös Bedroommoodiga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.