Šokolaadine ja külluslik puding on kõigile magusasõpradele kui kingitus. Selline šokolaadipuding sobib ka täistaimse toidu austajatele. Valmistamine ei tohiks kellelegi üle jõu käia. Vaja on vaid pisut tähelepanu, et kuumutamise ajal pudingit paksendav tärklis põhja kinni ei hakkaks ja puding tükiline ei tuleks. Selleks tuleb pudingit hoolikalt segada seni, kuni see on ühtlaseks paksenenud ja jälgida, et pliidi temperatuur liiga kõrge ei oleks.

Kaerajoogina võid pudingi valmistamisel kasutada Valio Oddlygood tavalist või siis ka kaneeli- ja kardemonimaitselist kaerajooki. Kaneeli maitse sobitub siia komplekti ideaalselt.

Täistaimne šokolaadipuding

Aeg kokku 13 minutes
Portsjonit 3

Koostisosad

  • 4-5 sl rafineerimata suhkrut
  • 2 sl naturaalset kakaopulbrit
  • 2 sl maisitärklist mitte kuhjaga
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 1 tl lahustuva kohvi pulbrit soovi korral
  • 5 dl Valio Oddlygood kaerajooki
  • 100 g tumedat šokolaadi hakituna
  • Serveerimiseks marju või puuvilju

Valmistamine

  • Sega paksupõhjalise poti põhjas puulusika või spaatliga omavahel läbi suhkur, kakao, lahustuva kohvi pulber, tärklis ja vanillisuhkur. Nirista pidevalt segades juurde kaerajook ja sega ühtlaseks. Tõsta pott pliidile keskmisele kuumusele ja kuumuta pidevalt segades, kuni puding hakkab paksenema. Kui hakkavad tekkima mullid ja puding on korralikult paksenenud (katab lusikaselja või spaatlil ühtlaselt), siis alanda kuumust ja sega juurde hakitud tume šokolaad. Sega, kuni šokolaad on täielikult sulanud.
  • Jaota magustoidupokaalidesse ja jahuta. Serveeri kas toasoojana või külmkapikülmana ja lisa serveerides marju või puuvilju.

Postitus sündis koostöös Valioga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.