Tõsiselt juustuse maitsega majonees on midagi sellist, mida tahaks vahepeal lihtsalt lusikaga suhu pista. Majonees ja juust on midagi sellist, mille maitsed sobivad veatult kokku ja see on nii nauditav maitsekooslus. Just seepärast tasub Lemmik uust juustumajoneesi erinevatele toitudele maitsesära andmiseks kasutada. Juustuse parmesani maitsega majonees sobib väga hästi näiteks kana marinaadi, sest juustuse rammuse kastme sees maitselisa saanud kanafilee on tõeliselt hõrk pala, mis võib suure tõenäosusega sinu uueks lemmikuks saada.
Juustumajoneesile tasub maitseks veel veidi küüslauku sisse riivida. Kanafilee võid horisontaalselt poolitada. Nii on lihtsam kindel olla, et ta ühtlaselt grillil läbi küpseb ja seest tooreks ei jää. Marineerimiseks sobib hästi ka kana nahata ja kondita kintsuliha, mida valmista muidu samamoodi nagu fileed. Kindel on see, et grillitud kana kaob laualt kiirelt.
Juustumajoneesis marineeritud grillitud kanafilee
Koostisosad
- 2 broilerifileed
- 100 g Lemmik juustumajoneesi
- 3-4 riivitud küüslauguküünt
- ½ tl soola
- Veidi sidrunimahla
- Värskelt jahvatatud musta pipart
Valmistamine
- Sega omavahel majonees, peenelt riivitud küüslauk, sidrunimahl, sool ja pipar. Lõika kanafilee horisontaalselt pooleks ja tõsta marinaadi sisse. Jäta paariks tunniks kuni üle öö kanafilee marinaadi. Grilli kuumal grillil mõlemalt poolt kuldseks. Võid sellist fileed valmistada ka ahjus või kuumaõhugrillis 180-200 kraadi juures ca 15 minutit sõltuvalt filee suurusest.
Need uued juustu-, BBQ- ja küüslaugumajoneesid on saadaval Kaubamajas, Stockmannis, Coopis, Grossi ja Prisma kauplustes. Aates 01.07-04.07 ka Selveris, RRLektuses, Kaupmehes ja Rimis
Oliivimajonees on saadaval kõikides kettides.
Postitus sündis koostöös Polven Foodsiga.
Vasta