Vahel isutab koogi järele ja tahaks mingit mahlast ja head magusat suutäit. Sellisel hetkel võib nutikas köögis toimetada appi võtta Viči valmis pannkoogid, mida saab edukalt koogipõhjana kasutada. Toorjuustu või ka kohupiimatäidis on klassikaline muna toel hüübiv vaniljemaitseline kreemjas täidis. Viči valmis pannkooke tasub otsida sügavkülmaletist ja see on tegelikult hästi mõnus võimalus aega kokku hoida ning pannkooke erineva täidisega või lisandiga pakkuda. Pannkoogid tasub ainult enne serveerimist soojaks teha, siis oleks tegu nagu värskelt valminud koduste pannkookidega.
Sellise pisut trikiga toorjuustukoogi juurde võid pakkuda hapukat moosi, mis kreemise toorjuustutäidisega suurepäraselt kokku sobib. Samuti sobib siia lisada ka hapukaid marju kas siis värskena või sügavkülmast.
Koogi kiirabi ehk pannkoogipõhjal toorjuustukook
Koostisosad
- 2 Viči pannkooki
- 400 g toorjuustu või kohupiimapastat
- 3 muna
- 3 sl suhkrut
- 1 tl vaniljesuhkrut
- Serveerimiseks värskeid marju või marjamoosi
- Õli või võid vormide määrimiseks
Valmistamine
- Täidise valmistamiseks klopi munad kergelt suhkru ja vaniljesuhkruga lahti. Lisa toasoe toorjuust või kohupiim ning sega kõik ühtlaseks.
- Määri paraja suurusega vormid õli või võiga ja tõsta neisse pannkoogid. Vormi suurus võiks olla nii suur, et pannkoogi servad jäävad veidi püstiseks, et täidis välja ei valguks. Kalla pannkoogile toorjuustu- või kohupiimatäidis. Tõsta eelkuumutatud ahju 180 kraadi juurde 25-35 minutiks või seni, kuni täidis on kuldne ja hüübinud.
- Serveerides paku juurde värskeid marju või marjamoosi.
- Täidisega pannkoogid on nutikas moodus, kuidas kiirelt mõnus õhtusöök, aga miks mitte ka hommikueine kokku kombineerida. Valmis pannkooke kasutades on see eriti kiire ja mugav võimalus. Kuumuta pannkooke enne täidise lisamist, sest soojana muutuvad pannkoogid elastsemaks ja ei murdu.
- Sulajuustuna võid kasutada oma lemmikut sulatatud juustu ehk siis erinevate lisanditega saad ise juba vaba käega katsetada. Sulatatud juustule võid juurde veidi majoneesi segada, nii muutub täidis eriti mõnusaks ja kreemjaks.
Postitus sündis koostöös Vičiga.






Vasta