Kaunist ja maitseküllast uut aastat kõigile!
Aasta algus on aeg, kus vist kõigil on natuke villand saanud traditsioonilistest sealihapraadidest, verivorstidest ja kapsast. Mitte et mul oleks midagi eelpool nimetatud toitude vastu, aga vahel lihtsalt saabub küllastustunne ja see tunne saabub üsna vääramatult igal aastal peale jõlude- ja aastavahetuspidustusi. Väike vaheldus ei tee paha ja millegipärast hakkab jaanuaris isutama veidi teistlaadsete toitude järele.
Kui just päris detox selleri-spinati dieedi peale ei taha veel minna – kevad veel kaugel ja külmakraadid tingivad ka veidi toitvamate roogade poole kiikama – siis vokkimine ja kanafilee on need lahendused, mis koondavad endasse terminid tervislik, lahja, kiire, mugav ja maitsev.
Meie peres lisandub veel see tänuväärne lisand, et neid toite söövad ka pere pirtsakamad ehk siis ei lasu toiduvalmistajal kohustust mingi lisatoit käepärast hoida juhuks, kui kellelegi jälle pakutu ei sobi.
Kana basiiliku ja tšilliga |
Seesamiseemnete ja rohelise sibulaga kana |
Vokkimise mõnu olen nüüd juba mõnda aega nautinud tänu SELLELE Le Creuset suurele ja tõenäoliselt igikestvale malmist vokkpannile. Jätkuvalt kehtib samale pannile ka kõigile blogikülastajatele pakkumine, millega Homedecor.ee veebipoest ostes on pannile soodustus miinus 30%. Selleks tuleb tellimust sisestades voucheri koodiks sisestada “lecreuset”. Saladuskatte all võin öelda, et pildil nähaoleva disainiga vokkpanne on täpselt niipalju, kui laos veel jagub. Kui need otsa saavad, tuleb uus partii, mis on ka igati tore, aga no….mitte nii ilus ja stiilne 🙂
Vasta